Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a helyzetemről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a helyzetemről? Csak játszik velem?

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint két hete beszélgetek egy lánnyal, akit tinderen ismertem meg. Mindketten hosszútávú kapcsolatot szeretnénk, és én nagyon odáig vagyok érte. Elkezdtek haladni a dolgok, de megkért, hogy lassítsunk kicsit. Egy randi már volt, és lesz következő is, de többször felhozta már, hogy nem akar gyorsan haladni. Első randi is sokkal később lett, mint amelyik napra eredetileg elhívtam. Amikor próbálok kicsit romantikusabb lenni (vagy beszélgetésben, vagy olyan randit szerveznék), akkor leállít azzal, hogy ne ilyen gyorsan/korán. Azóta tinderről lekerült: vagy szétvált, vagy letörölte magát. Beszélgetünk, lesz második randi is, de nekem ez így gyanús. Bennem ennyi idő alatt bőven kialakul az a fajta vonzalom, ami miatt nincs az a körülmény, hogy én lassítani akarjam a dolgokat. Azzal indokolja ezt az egészet, hogy nehéz időszaka van lelkileg. Ha ez igaz, akkor még jót is jelent, hogy nem akarja elszúrni a dolgokat. Nem hinném, hogy friendzoneban lennék, akkor azt sem hagyná, hogy randinak hívjam a találkozást.

Mit gondoltok erről az egészről?

Egy plusz kérdés: a körülményeket ismerve, szerintetek második randin már sok lenne neki egy átkarolás, vagy apróbb érintések?

2021. júl. 6. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem csak hülyitene, akkor allig várná a következő randit és sokkal gyakrabban szeretne találkozni.
2021. júl. 6. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez több összetevős egyenlet is lehet.

példák.: Most szakított nemrég

- most akar szakítani, de még nem biztos benne

- van egy másik srác is akivel találkozgat és nem tudja ki lenne a jobb számára

- valósan nem akarja elkapkodni a dolgokat

- megnézi, hogy mennyire gondolod komolyan és nem csak szexre utazol, így elővigyázatos

- rossz régi kapcsolat, ami miatt fél

és még lehetne sorolni a lista végtelen is lehetne, mi, miért van.

3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az élettapasztalat az, hogy aki lassítani akar meg kifogásokat gyárt, az annyira nincs oda. Láthatóan te nagyon érdeklődsz a csaj iránt, de én a helyedben visszavennék. Nézd meg, hogyha te nem írsz neki meg nem forszírozod a dolgokat, akkor ő mit lép. Én ezek alapján nem vagyok meggyőződve, hogy lesz itt második randi egyáltalán.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sok jóra nem számítanék tőle. Felesleges ismerkednie, ha nem áll készen rá. Mi a gyors neki? Nem lefeküdni akarsz, vagy feleségül venni, csak találkozni. (Már ha nem otthonra invitáltad, mert akkor mindenki erre következtetne.)

Hozzá érni eszedbe ne jusson, ha még a randi is sok neki.

2021. júl. 6. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:

"rossz régi kapcsolat, ami miatt fél"

Ez a része igaz

2021. júl. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!