Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz olyat találni akivel le tudnék feküdni?

Figyelt kérdés

2 szakításon vagyok túl több hónapja.

Pasihiányom van.

De olyanok jönnek el netről randira akikhez hozzá se tudnék érni sem, taszítók a valóságban.

Ezen kívül a munkahelyen is olyanok vannak hogy egyik dagadt, másik aszott öreg, harmadik ősz es kopasz es sorolhatnám.

Ezen kívül a tarskeren nem lehet írni sem a legtöbbnek mert igazoljam magam, vagy mkket ír ki az oldal.

Akikkel csetelek is nagynehezen azok meg elvannak otthon mint a befőtt mint vmi impotensek. (Vagy nőjük van es nem adnak bele az ismerkedésbe)

Szomszéd megint kiesik mert ő meg olyan "fogyatékos agyú".

Lassan már azt csinálom hogy egyedül csavargok és körözök a városban kínlódom.

2023. szept. 9. 08:49
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Nem tudom :(

De te még simán találhatsz bármilyen kapcsolatot, fiatal vagy még.

2023. szept. 10. 18:43
 42/46 A kérdező kommentje:

Én eddig is küzködtem fiatalabban is.

Sokszor pont ezert nem merek kilépni rossz kapcsolatokbol sem mert tudom azt mi vár.

Ez.

2023. szept. 10. 19:34
 43/46 A kérdező kommentje:

Tehát ha most is ha végrevalahara találnék olyat aki tetszik, azt megint ugy veszem majd mintha megfogtam volna vele az istenlábár végre!

Es megint az utolsó verig se adom fel bármilyen sz.r is lesz a másikkal mert ennél még az is jobb.

2023. szept. 10. 19:37
 44/46 anonim ***** válasza:
60%

Én vagyok 29-es tegnap 14:12-es

Egyre inkább úgy néz ki, hogy mindenki h_lye, csak te vagy a repülő.

2023. szept. 10. 21:17
 45/46 A kérdező kommentje:
Leirtam milyenek. Szerintem melyik nem az.te melyikkel járnál?
2023. szept. 10. 21:56
 46/46 A kérdező kommentje:
*szerinted
2023. szept. 10. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!