Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz olyat találni akivel le tudnék feküdni?
2 szakításon vagyok túl több hónapja.
Pasihiányom van.
De olyanok jönnek el netről randira akikhez hozzá se tudnék érni sem, taszítók a valóságban.
Ezen kívül a munkahelyen is olyanok vannak hogy egyik dagadt, másik aszott öreg, harmadik ősz es kopasz es sorolhatnám.
Ezen kívül a tarskeren nem lehet írni sem a legtöbbnek mert igazoljam magam, vagy mkket ír ki az oldal.
Akikkel csetelek is nagynehezen azok meg elvannak otthon mint a befőtt mint vmi impotensek. (Vagy nőjük van es nem adnak bele az ismerkedésbe)
Szomszéd megint kiesik mert ő meg olyan "fogyatékos agyú".
Lassan már azt csinálom hogy egyedül csavargok és körözök a városban kínlódom.
Kérdező, hogy alakult?
Hasonló a problémám 32 éves, szintén nem budapesti nőként.
Itt élőben már semmi lehetőség, minden értékelhető férfi foglalt, még sok nem annyira értékelhető is, a gyakran emlegetett férfitöbbletnek nyoma sincs errefelé... Társkeresőn alig vannak könnyen elérhető közelségben, ha azok közül sikerül találni valakit, aki megfelelőnek tűnik, személyes találkozáskor garantáltan kiderül, hogy ugyan tényleg minden rendben vele, de kémia 0, anélkül pedig nem lesz jó a szex.
Elkeserítő. Budapestről sokan betalálnának, nincs is velük gond, de 100 km még 1 alkalom erejéig is körülményes és szar, nemhogy rendszeresen.
Ugy alakult hogy aranyos cuki hajnalig beszélgettunk meg minden, de nekem nem férfi..de ma ia találkozunk mert ne tudom hogy mondjam hogy "nemá", nem akarom megbántani.
Es csetelgetek tovább olyanokkal akik legalább képen annak neznek ki.
Es erdekes de nem értik hogy itt nem is csak külsőröl van szó.
Lehet vki átlag is, vagy nem egy kimondott macho, ha tele van tesztoszteronnal tud izgatni nonverbálisan, akkor már jó, meg lehet vki helyes de hiába, ha bamba méla es nem vált ki semmit.
Meg belefutottam egy exembe is. Kínomban már rajta is agyaltam hogy szexre jó lenne. (Ő is beteg feltékeny amugy szóval kapcsolatra meg kizárt, de ő a lerázható es nem zaklato tipus)
Aztan szoval akikkel csetelgetek abban van most reményem.
De
Egyik dagadt es fél talalkozni, másik szintén inkabb aranyos mint férfi lenne, harmadik nagyon szexre megy csak ami nem lenne baj, de ami kiabrandit hogy nagyon prolisan nyomja, 4. Tűnik csak pasinak is ferdiasnak is meg értelmesnek is, de ő 2 het mulva jon haza kintről. Fene se akar várakozni egy idegenre.
Szoval nem találok kb még mindig senkit.
mit akarsz a dagadttól de most komolyan?
egyáltalán minek írogatsz vele?
én ronda vagyok alacsony és kövér kis szerszámmal és inkább megyek el prostihoz mint itt egy ismeretlenhez mert tuti kamu vagy szervkereskedő .
Volt olyan pasim aki 100 kg feletti habár 190 magas. Es pikk pakk le is adott pocakbol es tapadnak ra a nők.
Nem mindig jelent a suly köverséget. Ami kepeket küld azokon egy tetkos macho kb mondjuk dekoltázsig fotoz.
Legszivesebben belinkelném. Jópasinak tűnik nagyon es a mai fotoja is.
Es komolyan azon görcsöl hogy ugy se tetszene nekem meg minden baja van önmagával.
Amugy semmit nem akarok tőle igy. Állandóan csak lehúzza magát előttem neten. Azt hallgatom mennyi kudarca volt. Allandóan panaszkodik. Mentálisan nem tiszta szerintem. Ejtve.
Feladtam.
Veszek macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!