Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz olyat találni akivel le tudnék feküdni?
2 szakításon vagyok túl több hónapja.
Pasihiányom van.
De olyanok jönnek el netről randira akikhez hozzá se tudnék érni sem, taszítók a valóságban.
Ezen kívül a munkahelyen is olyanok vannak hogy egyik dagadt, másik aszott öreg, harmadik ősz es kopasz es sorolhatnám.
Ezen kívül a tarskeren nem lehet írni sem a legtöbbnek mert igazoljam magam, vagy mkket ír ki az oldal.
Akikkel csetelek is nagynehezen azok meg elvannak otthon mint a befőtt mint vmi impotensek. (Vagy nőjük van es nem adnak bele az ismerkedésbe)
Szomszéd megint kiesik mert ő meg olyan "fogyatékos agyú".
Lassan már azt csinálom hogy egyedül csavargok és körözök a városban kínlódom.
Többféle pasi van. Én csak egy sima nő vagyok akinek kéne egy olyan aki tetszik.
A tarskerröl írtam hogy megy. (Nem tudok írni sem es van 4 csak online aki közelben lenne. Szemelyesen meg kiderültek eddig az ilyenekrol hogy nem tudnék hozzá se nyúlni. Az exek közül pont az nedvesít legjobban amugy, aki köröz is de örülök hogy leráztam. Így bírok is magammal mert nem akarok bajt. A korábbi se szállna le ha felmennék hozzá. Az azelőtti exek normálisak kedvesek aranyosak de velük meg annak örülök hogy végre nem kell velük szexelnem annyira nem azt nyújtják ami nekem kéne)
Jóval idősebb vagyok nálad, de szóba sem jöhet nálam 35 feletti fèrfi, mit akarsz ezzel a korosztállyal?
Rondák, ápolatlanok, unalmasak.
Akkor maradj egyedül ha neked senki se jó! Meg lehet szokni azt is. Nekem is régóta nincs nőm.
F/32
Én nem tudom megszokni. Meg olyanok nem is kellenek, akiknek nem is kell a szex és elvannak nélküle vagy f.s kapcsolatokban vegetálnak inkább.
Most elkezdtem írkálni olyannal aki elvileg pesten van adatlap szerint le akartam oltani hogy nekem olyan kéne aki itt van karnyújtasra, es most szerintem elkezdett kamuzninhogy idevalósi csak atmenetileg van ott es este jön is találkozni.
Az is lehet hogy lassan elérkezel a falhoz és közel sem vagyok akkora díva már amilyennek érzed magad. Ezen elgondolkodtál már így 30 körül?
Nagyon látom én is a korosztályomon hogy a nők mennyire öregednek már 30 körül.
Persze tudom ezt nem jó hallani, de olyan pasikat nem fogsz kapni már amiket 22 évesen kaptál, ezt felejtsd el.
De aki érkezik se biztos hogy tetszeni fog élőben!
Mivel netről van csak.
Amugy en eddig mindenkinek tetszem élőben. Meg nem magam érdekel hanem legyen már végre egy férfi.
Végre? Nem pár hónapja vagy pasi nélkül? Ennyire társfüggő vagy?
Ha meg mindenkinek tetszel élőben, de nem tudsz helyben fogni egy pasit..
Az esti pasi valószínűleg csak megdugni akar és látni se fogod többet. Az ilyen nőkre akik 1 óra után belemennek egy taliba csak úgy, kb. így tekintünk.
Nem társfüggő vagyok pasihiányom van. Férfi érintés ölelés vágy kémia.
Az esti pasi meg arrol írkál hogy főzni is tudna rám.
Irtam neki hogy ez nagyon cukker(azt már nem hogy marhára nem ez erdekel)
De szoval pedzegeti hogy többre is gondol
Én értem hogy viszket a puncid. A pasinak is éhes lehet, aki éppen hozzád tart. Kereslet kínálat találkozik.
Csak ne kenődj el ha miután megdugott hirtelen köddé válik.
Kb. én is így tekintenék egy nőre, akihez 1 óra csevely után lehet menni "aludni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!