Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi képes lenne "ismerkedni", szédíteni egy nőt 4 hónapom keresztül, ha csak le akar feküdni vele?
Hát hogyne lenne képes! Amellett persze Ő éli az életét.
De persze kialakulhatnak komoly érzelmek is, bár azért kevés olyan pasi van aki 4 hónapon keresztül képes energiát fektetni abba,hogy szédítsen egy nőt minden pozitív visszajelzés nélkül.
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, de valószínűbb, hogy nem csak játék ez neki.
Igazából szerintem egy ilyen esetben jobb reálisnak lenni: mennyi az esély rá, de most komolyan? Persze, van, akivel előfordult, de azért elég vaknak kell lenni az egyik oldalon, és jó nagy g*cinek a másik oldalon, hogy valaki képes legyen érzelmeket hazudni. Úgy értem, nyilván más, ha két ember csak eldumálgat hónapokig, és más az, ha hoz kisebb-nagyobb áldozatokat, meg vannak olyan megnyilvánulásai, amik azért utalnak arra, hogy több is van.
Mindent összevetve, persze, benne van ez is a pakliban, de hogy őszinte legyek, ha valakivel elvoltunk ilyen sokáig, akkor nálam ez egy win-win szituáció. Ha szexelünk egy jót, akkor legalább nem egy idegennel tettem, ha lesz folytatása, akkor meg pláne jó.
Ez a "lefekszünk és otthagy" dolog csak akkor fáj, ha az egyik fél szerelmes, a másik nem. Viszont úgy gondolom, hogy azért az ember felnőtt korára nem tud csak úgy belehabarodni "indokolatlanul" bárkibe, és esett már annyiszor pofára, hogy tudja, honnan "biztonságos" elmélyedni az érzésben, és mennyi kockázat fér bele.
Kövezzetek meg, de én kicsit azért soknak tartom a négy hónapot ahhoz, hogy semmi ne történjen, ami ezt el tudná dönteni valamelyik irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!