Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz olyat találni akivel le tudnék feküdni?

Figyelt kérdés

2 szakításon vagyok túl több hónapja.

Pasihiányom van.

De olyanok jönnek el netről randira akikhez hozzá se tudnék érni sem, taszítók a valóságban.

Ezen kívül a munkahelyen is olyanok vannak hogy egyik dagadt, másik aszott öreg, harmadik ősz es kopasz es sorolhatnám.

Ezen kívül a tarskeren nem lehet írni sem a legtöbbnek mert igazoljam magam, vagy mkket ír ki az oldal.

Akikkel csetelek is nagynehezen azok meg elvannak otthon mint a befőtt mint vmi impotensek. (Vagy nőjük van es nem adnak bele az ismerkedésbe)

Szomszéd megint kiesik mert ő meg olyan "fogyatékos agyú".

Lassan már azt csinálom hogy egyedül csavargok és körözök a városban kínlódom.

2023. szept. 9. 08:49
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Na megfogott a srác neten.

Irtam neki a sok aggályom higy élőben eddig csak lehoztak, tartok ettől.

Kérdezte miket szeretnék személyesen beszélgetni bulizni miben legyen még partner. Erre írtam.

Meg azt is hogy jelenleg vágyom rá, de élőben eddig engem csak lehoztak:(

De van arc mert azt írta vissza élőben is fogok;)

Akinek meg van arca az tud is vmit.

Aki ilyenkor visszavesz nincs magabiztosság ott van általában redflag.

2023. szept. 9. 10:47
 22/46 A kérdező kommentje:

20

Nem egyszer célozgat arra hogy többre is nyitott!

Én lassitom be! Higy bakker még nem is láttuk egymást..

Először a kölcsönösség legyen meg aztán spontán a többi dolog ami vagy jön vagy nem

2023. szept. 9. 10:48
 23/46 anonim ***** válasza:
50%

22: Én is ezt mondanám a helyében. Nem azzal nyitnék hogy csak beléd akarom mártogatni mert már régen dugtam.

Persze sok sikert...

2023. szept. 9. 10:51
 24/46 A kérdező kommentje:

Ő hozza fel ezeket a témákat nem én.

En ugy nyitottam higy hiányzik vki es senki nem tetszik eddig.

Egy szóval se beszélek soha kapcsolatrol meg ilyenek.

Es irtam azt hogy jelenleg vágyom Rá (mármint őrá), de ez csak net es atrtok az élő találkozástol rossz tapasztalaok miatt.

Állandóan ő szélesíti ki kapcsolati irányba a témát.

De ha kam is legalább van benne ennyi hogy udvarolni is akar!

Nagyon soj laza kapcsis pasi meg ugy indit hogy lazában benne lennék e. Ez kiábrándito lehozo.

Tehát ő meg ért ahhoz hogyan kell beszélni egy nővel es nem így.

Jelenkeh nem érdekel mit akar mit nem mibe néz mivel nem is ismerem nem is láttam még! Lehet az első 5 percben rosszul leszek ha meglátom.

Ezt is irtam neki hogy én csak az estéig látok tovább hogy mi menne mi müködne köztünk vagy mi nem azt en nem látom előre. (Nem is agyalok igy 2.randin pl mikor még 1.se volt még)

2023. szept. 9. 11:08
 25/46 A kérdező kommentje:

Ja de ő ugy lett amit első irt. Szoval köszi a tanácsot.

Levettem a szűrést a neten fiatalabb korosztályra. Ő 32. Azt hiszem. Sokat nem is vàrok tőle. Nem is agyalok másban. Kaocsolatban vele. De akkor se ha ő akarnà mivel ahhoz jóval több kéne hogy megfelel e. Ebbe bele se folyok.

2023. szept. 9. 11:22
 26/46 A kérdező kommentje:

Es felhivitt es ugyanugy gondolkodik mimt én!!lássuk egymást van e szimpátia kölcsönösség majd meglatjuk a többit hogy mi.lesz de ő nagyon nyitott kapcsolatra is de majd elválik!

Annyira hihetetlenul.tökéletes az egesz hogy biztos randin csalódni fogok mert beleéltem magam:(

2023. szept. 9. 11:31
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Annyira igénytelen, felszínes az írásod és ahogy az emberi kapcsolatokhoz állsz, hogy ez garantáltan elkerget a közeledből minden intelligens, igényes, értelmes embert.

Azok az exek, akiktől félni kell, szintén azt jelzik, hogy neked az ilyen alpári, erőszakos, alja férfiak az ideáljaid. Tipikus cigányok.

2023. szept. 9. 12:17
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez jött le, mint a 27-es ír.
2023. szept. 9. 13:35
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ahogy itt olvasgattam

Kérdezőt zavarja és kiábrándítja, ha laza kapcsolatot akarna vele valaki, mikor ő dugni akarna bárkivel

de kiábrándítja az is, aki pedzegeti, hogy komolyat is gondolna vele

esélyesen ő se tudja mit hogy akar és kivel, meg úgy össze van zavarodva, mint vasorrú bába a mágneses viharban

miközben nála is elég sok red flag játszik be, ahogy itt a hozzászólásait elolvasgattam

2023. szept. 9. 14:12
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sokat elmond, ahogyan megnyilvánulsz az emberekről. Arrogáns vagy, beképzelt stb. Azért nehéz találnod, mert valójában te vagy elviselhetetlen, és nem tudja az ember hozzád igazítani magát, mert akkor lesüllyed hozzád.
2023. szept. 10. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!