Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek milyen külsejük lehet akik folyton folyvást szidják a pasikat és az egekben vannak az igényeik?
Figyelt kérdés
Én is megmutatom, hogy nézzek de csak privátban.2023. szept. 7. 18:33
21/37 anonim válasza:
#19: Jól látod. Tényleg csak ideírják a megmondásukat és hátradőlnek. Vitázni nem szoktak, csak veszekedni.
Ami engem meglepett: Rengeteg értelmes nő menekült el a jelenlegi itteni nők miatt. Voltak nők az oldalról, akikkel itt beszélgettem, aztán messengeren. Közülük már senki sem jár fel az oldalra. Egyszerűen nem bírják elviselni, hogy milyen lett a fősodor.
Discordon is összefutottam olyan nőkkel, akik évekkel ezelőtt gyk-ztak. A mostani szintet (a nőit is!) cikinek tartják már.
22/37 LuckyLevi válasza:
#21 Értelmes ember nem vagdalózni akar, hanem vitatkozni. Kevésbé értelmes, pedig csak fröcsögni tud, vagy pontozgatni.
23/37 anonim válasza:
Nem minden pasit gyalázok, de a legtobbet igen, mert mást nem érdekelnek. Telt alkatu vagyok, de ettol ez nem változim
24/37 anonim válasza:
Láttam már női tagot az oldalról. Változó. De vannak átlagosak nem rondàk is. Az már más kérdés hogy azok is a hercegre várnak (egekben az igények)
25/37 anonim válasza:
Konkrétan leírtam, hogy a férfiakat gyalázó nők és a nőket gyalázó férfiak mindkét oldalon selejtek. Sajnálom, hogy titeket ennyire sziven ütött ez a kijelentés. :D Talán el kellene gondolkodnotok kicsit magatokon :DD
26/37 anonim válasza:
Átlagos. Vannak hibáim, vannak kifejezetten szép vonásaim (haj, szem, alak). De nem számít. Én teljesítek mindent abból amit elvárok. Illetve van párom, aki a szerintetek irreálisan magas (oké lehet tényleg az, a romantikus filmeket/könyveket is felülmúló elvárásaim vannak) elvárásaimat bőven felülteljesíti. Viszont az én elvárásaim nem olyan jellegűek, mint a sztereotípia szerint (azaz nem a gazdagság és a topmodellség számít)
27/37 anonim válasza:
26. Neked nem itt kellene lenned ha boldog lennél.. itt senki sem boldog.
29/37 anonim válasza:
27
Tinkorom óta itt vagyok, azóta nem tudom elengedni ezt az oldalt.
Immáron kb. 14-15.
Ez alatt az idő alatt volt olyan időszak, amikor nem voltam boldog, de most például az vagyok jóideje. De ettől még járok ide, szerintem ez már így is fog maradni.
30/37 anonim válasza:
29. Nálam ez inkább egy aberráció, mert ha ide jövök és írogatok, lejövök az életről. Holott már közelebb vagyok az 50-hez. Tényleg elmebetegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!