Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a nőknek milyen külsejük lehet akik folyton folyvást szidják a pasikat és az egekben vannak az igényeik?

Figyelt kérdés
Én is megmutatom, hogy nézzek de csak privátban.
2023. szept. 7. 18:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%

#19: Jól látod. Tényleg csak ideírják a megmondásukat és hátradőlnek. Vitázni nem szoktak, csak veszekedni.

Ami engem meglepett: Rengeteg értelmes nő menekült el a jelenlegi itteni nők miatt. Voltak nők az oldalról, akikkel itt beszélgettem, aztán messengeren. Közülük már senki sem jár fel az oldalra. Egyszerűen nem bírják elviselni, hogy milyen lett a fősodor.

Discordon is összefutottam olyan nőkkel, akik évekkel ezelőtt gyk-ztak. A mostani szintet (a nőit is!) cikinek tartják már.

2023. szept. 8. 00:25
 22/37 LuckyLevi ***** válasza:
39%
#21 Értelmes ember nem vagdalózni akar, hanem vitatkozni. Kevésbé értelmes, pedig csak fröcsögni tud, vagy pontozgatni.
2023. szept. 8. 00:41
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem minden pasit gyalázok, de a legtobbet igen, mert mást nem érdekelnek. Telt alkatu vagyok, de ettol ez nem változim
2023. szept. 8. 04:48
 24/37 anonim ***** válasza:
27%
Láttam már női tagot az oldalról. Változó. De vannak átlagosak nem rondàk is. Az már más kérdés hogy azok is a hercegre várnak (egekben az igények)
2023. szept. 8. 06:41
 25/37 anonim ***** válasza:
65%
Konkrétan leírtam, hogy a férfiakat gyalázó nők és a nőket gyalázó férfiak mindkét oldalon selejtek. Sajnálom, hogy titeket ennyire sziven ütött ez a kijelentés. :D Talán el kellene gondolkodnotok kicsit magatokon :DD
2023. szept. 8. 08:24
 26/37 anonim ***** válasza:
33%
Átlagos. Vannak hibáim, vannak kifejezetten szép vonásaim (haj, szem, alak). De nem számít. Én teljesítek mindent abból amit elvárok. Illetve van párom, aki a szerintetek irreálisan magas (oké lehet tényleg az, a romantikus filmeket/könyveket is felülmúló elvárásaim vannak) elvárásaimat bőven felülteljesíti. Viszont az én elvárásaim nem olyan jellegűek, mint a sztereotípia szerint (azaz nem a gazdagság és a topmodellség számít)
2023. szept. 8. 09:27
 27/37 anonim ***** válasza:
11%
26. Neked nem itt kellene lenned ha boldog lennél.. itt senki sem boldog.
2023. szept. 8. 10:30
 28/37 anonim ***** válasza:
60%
27. Én sem vagyok boldog.
2023. szept. 8. 12:05
 29/37 anonim ***** válasza:
64%

27

Tinkorom óta itt vagyok, azóta nem tudom elengedni ezt az oldalt.

Immáron kb. 14-15.

Ez alatt az idő alatt volt olyan időszak, amikor nem voltam boldog, de most például az vagyok jóideje. De ettől még járok ide, szerintem ez már így is fog maradni.

2023. szept. 8. 13:27
 30/37 anonim ***** válasza:
76%
29. Nálam ez inkább egy aberráció, mert ha ide jövök és írogatok, lejövök az életről. Holott már közelebb vagyok az 50-hez. Tényleg elmebetegség!
2023. szept. 8. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!