Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a nőknek milyen külsejük lehet akik folyton folyvást szidják a pasikat és az egekben vannak az igényeik?

Figyelt kérdés
Én is megmutatom, hogy nézzek de csak privátban.
2023. szept. 7. 18:33
1 2 3 4
 11/37 LuckyLevi ***** válasza:
42%
#10 És az hova tartozik, aki "mucukázik"?
2023. szept. 7. 19:36
 12/37 anonim ***** válasza:
11%
11 Ennyire magadra vetted a selejtes, gyűlölködő nyomoroncoknak szóló mondandómat? :D
2023. szept. 7. 19:38
 13/37 LuckyLevi ***** válasza:
25%
#12 Költői kérdés volt. Mindenki tudja a választ.
2023. szept. 7. 19:51
 14/37 anonim ***** válasza:
77%
Az igényeket legfőképpen nem a külső miatt nem utitek meg.
2023. szept. 7. 19:52
 15/37 anonim ***** válasza:
30%

Nincs feltétlenül rossz külsejük. Az oldalról láttam már jó pár nőt és egy részük szidta rendszeresen a pasikat. Sőt, volt, aki elrinyálta, hogy ő mennyire nem kell a pasiknak, mert ronda.

Hát, 1-2 kivételtől eltekintve teljesen átlagosan néztek ki. Ezen az oldalon jellemzően pszichés problémájú emberek azok, akik mindenkit szidnak. Mindkét nemnél.

És szerintem érdemes azt is megnézni, hogy ezek a mindenkit szidók 1 értelmes reakció után szétesnek teljesen. Elkezdenek trágárkodni, nem válaszolnak mások kérdéseire és átmennek teljesen mániákusba.

Azt is hozzátenném, hogy itt a közeg már ráépült arra, hogy a férfiakat szidni kell. Régen több incel volt és több normális nő. A normális nők elmenekültek, az incelekből is több lekopott, szóval most maradt pár incel és rengeteg frusztrált nő.

#12: Szerintem nem vett semmit magára, csak annyira jellemző ez a mucikázásod. Valószínűleg unja, hogy konkrétan te is a kérdésben szereplő kategória vagy. Legalábbis, én már elég sokszor láttam, hogy köpködted a férfiakat. Engem is pl. inceleztél már le, amikor közöm nincs hozzájuk.

2023. szept. 7. 23:34
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, én amúgy megnéznélek.
2023. szept. 7. 23:34
 17/37 LuckyLevi ***** válasza:
31%
#15 A #12 nem tudom miket szokott hozzászólni. Más is nyomhatja a "mucukát". Egyszerűen csak gondolom, ha itt ilyen artikulálatlanul szidalmaz embereket, akkor ez máshol sincs másképp. Ahogy írta "intelligens, szociális" emberek nem ilyen fröcsögő stílusban írnak. Egyszerűen nincs benne az eszköztarukban. Tehát ez alapján egyértelmű, hogy nem ebbe a csoportba tartozik.
2023. szept. 8. 00:02
 18/37 anonim ***** válasza:
23%

#17: Én tudom, párszor már betalált engem és másokat is. Elég jellegzetes fennhéjázó szövege van és ehhez tolja be ezt a mucikás dolgot.

És ő tényleg így szidalmaz rendszeresen embereket. Néha nőket, de inkább férfiakat. Ő valóban nem az intelligens, szociális csoportba tartozik, ezt eltaláltad.

Egyébként érdekes téma ez is. Rendszeresen kapok a környezetemtől visszajelzéseket ilyesmikben és pozitívakat. Itt meg simán megkapok minden negatívat. Tehát, tényleg gond van itt a közeggel, nagyon elszakadtak a valóságtól.

2023. szept. 8. 00:10
 19/37 LuckyLevi ***** válasza:
26%
#19 Ezek csak kötekedni jönnek és érvek helyett degradálni próbálják az embereket ilyen mucukázással. Gondolom ilyenkor hátradőlnek, hogy jól megmondták. Elég kotraszellektált lett az oldal. Az értelmesebb emberek jelentős része megunja, hogy nem lehet vitázni. Pedig alapvetően osztom a véleményét. Vszínű az ilyen emberek nem a sikereik miatt frusztráltak. Ahogy #12 sem.
2023. szept. 8. 00:20
 20/37 LuckyLevi ***** válasza:
0%
* kontraszelektált
2023. szept. 8. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!