Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek milyen külsejük lehet akik folyton folyvást szidják a pasikat és az egekben vannak az igényeik?
Nincs feltétlenül rossz külsejük. Az oldalról láttam már jó pár nőt és egy részük szidta rendszeresen a pasikat. Sőt, volt, aki elrinyálta, hogy ő mennyire nem kell a pasiknak, mert ronda.
Hát, 1-2 kivételtől eltekintve teljesen átlagosan néztek ki. Ezen az oldalon jellemzően pszichés problémájú emberek azok, akik mindenkit szidnak. Mindkét nemnél.
És szerintem érdemes azt is megnézni, hogy ezek a mindenkit szidók 1 értelmes reakció után szétesnek teljesen. Elkezdenek trágárkodni, nem válaszolnak mások kérdéseire és átmennek teljesen mániákusba.
Azt is hozzátenném, hogy itt a közeg már ráépült arra, hogy a férfiakat szidni kell. Régen több incel volt és több normális nő. A normális nők elmenekültek, az incelekből is több lekopott, szóval most maradt pár incel és rengeteg frusztrált nő.
#12: Szerintem nem vett semmit magára, csak annyira jellemző ez a mucikázásod. Valószínűleg unja, hogy konkrétan te is a kérdésben szereplő kategória vagy. Legalábbis, én már elég sokszor láttam, hogy köpködted a férfiakat. Engem is pl. inceleztél már le, amikor közöm nincs hozzájuk.
#17: Én tudom, párszor már betalált engem és másokat is. Elég jellegzetes fennhéjázó szövege van és ehhez tolja be ezt a mucikás dolgot.
És ő tényleg így szidalmaz rendszeresen embereket. Néha nőket, de inkább férfiakat. Ő valóban nem az intelligens, szociális csoportba tartozik, ezt eltaláltad.
Egyébként érdekes téma ez is. Rendszeresen kapok a környezetemtől visszajelzéseket ilyesmikben és pozitívakat. Itt meg simán megkapok minden negatívat. Tehát, tényleg gond van itt a közeggel, nagyon elszakadtak a valóságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!