Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a nőknek milyen külsejük lehet akik folyton folyvást szidják a pasikat és az egekben vannak az igényeik?

Figyelt kérdés
Én is megmutatom, hogy nézzek de csak privátban.
2023. szept. 7. 18:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagy?
2023. szept. 7. 18:38
 2/37 anonim ***** válasza:
60%
Ki a francot érdekelsz?!
2023. szept. 7. 18:41
 3/37 anonim ***** válasza:
32%
Mi van?
2023. szept. 7. 18:44
 4/37 A kérdező kommentje:
Na akkor mégegyszer kíváncsi lennék milyen azoknak a nőknek a külseje akik itt folyton gyalázzák a pasikat meg egekben vannak az igényeik.
2023. szept. 7. 18:45
 5/37 anonim ***** válasza:
84%
Na jó és? Mire vágysz? Képekre? Mert egy leírásból sokat nem tudsz meg, mindenki azt ír, amit akar. Képet meg senki nem fog küldeni.
2023. szept. 7. 18:51
 6/37 anonim ***** válasza:
39%
Nem csak a külsőtől függ, inkább neveltetés, szocializáció.
2023. szept. 7. 18:53
 7/37 anonim ***** válasza:
78%
Bocsika, de nőket szidó férfiakkal van tele az oldal, nem fordítva. Vedd le a szemellenzőt, és nézd meg alaposabban! Férfi által kiírt provokatív kérdéseknél (nők újraosztása) szoktuk szidni az adott férfit, ott se a komplett nemet. Az meg, hogy kinek milyen külseje, és ehhez milyen igénye van, a saját dolga.
2023. szept. 7. 19:06
 8/37 anonim ***** válasza:
17%

7

Azért a nők újraelosztása nagyon nagyon rég nem merült fel ezen az oldalon.

2023. szept. 7. 19:17
 9/37 anonim ***** válasza:
55%

Én ismertem élőben pár olyat, aki folyamat a férfiakat mocskolta és hibáztatta mindenért. Ha ez segít, akkor az egyikről adhatok leírást, hogyan is nézett ki, milyen volt. Bár nála pont nem tudom mennyire voltak egekben az igényei, mivel még leszbikus is volt mellé.

Szóval alapból gyűlölködő tipus, de a férfiakat sokkal inkább gyűlölte. A legaljasabb, erkölcstelen módszereket vetette be ellenük, totális pszichopata volt, a sunyi álszent hazug fajtából. Amúgy dagadt, nagydarab, rövid hajú, vizenyős alkoholista kék szem, irritálóan és folyamatosan hisztériázó hangnem. Konkrétan ennek az embernek ez volt az alap hangszíne, a sértődés és a hisztéria. Folyamatos balhék, hazudozások, kirúgások, verekedés, alkoholizmus, rendőrség, és mindig a másik volt a hibás. A férfiakat gyűlölte, de az ilyen olyan női partnereivel se bánt jól, kelepcébe csalta őket és visszaélt a helyzetükkel. Mindenféle szegényebb, kiszolgáltatott nővel állt össze, akik nála laktak, mivel a szülei vettek neki lakást. És őket is rendszeresen terrorizálta és kikészítette. Eleinte jófejkedések, aztán folyamatos kontrol, terror, ahogy az ilyeneknél lenni szokott.

Nem tudom gyakorizik-e, de simán kinézem hogy igen, hogy még itt is csak árt az embereknek :D Folyamatosan feszültséget szítva gátlástalan módszerekkel, és a nála normálisabb férfiakat és nőket elvtelenül gyalázva. Bár igaz, nála gyakorlatilag csak normálisabb tud lenni bárki.

2023. szept. 7. 19:17
 10/37 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem a másik nemet folyamatosan mocskoló emberek (férfiak és nők) kivétel nélkül selejtes, sikertelen, nyomorék lúzerek.

Mert félreértés ne essék, természetesen mindkét nem tagjai kaphatnak jogos kritikát, de aki folyamatosan rossz emberekkel találkozik, az maga is rossz.

Egy jóképű, sikeres, szociális férfi nyilvánvalóan olyan körökben mozog, ahol sok a szép, sikeres és szociális csaj. Fordítva ugyanígy igaz.

Csak a tőről metszett nyomorékok számolnak be arról, hogy a környezetükben mindenki lúzer az ellenkező nemből. Hát nem, mucukák, TI vagytok a lúzerek, akár férfiak, akár nők vagytok.

Ha jófej, intelligens, szép, szociális, sikeres emberek lennétek, rögtön hasonló kvalitásokkal rendelkező emberek vennének körül.

2023. szept. 7. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!