Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható, hogy a nők alattomos módon visszaélnek a párválasztási jogukkal, és "vizsgáztatják", megalázzák a férfiakat?

Figyelt kérdés

Elképesztő látni azt a mennyiségű rosszindulatot, értelmetlen kukacoskodást, istenkomplexusos elemi lenézést, amivel a nők általában a férfiakhoz hozzáállnak. Ma már egy átlag nőnek is 2 könyvnyi potenciális "red flagje" van, nulla önreflexió és realitásérzék mellett, az az ember érzése, hogy ad-hoc módon hobbiból újabb és újabb, egyre nevetségesebb elvárásokat támasztanak, mert "miért ne", ha úgyis lesz olyan idióta, aki még mindig próbálkozik és ott vergődik a randikon, mint valami rögtönzött, előzmény nélküli államvizsgán, aminek csak annyi értelme van, hogy lehessen röhögni a szerencsétlenen, aki úgysem tud megfelelni a milliónyi irreális követelménynek. Ilyen nőket miért kéne komolyan venni bárkinek?

Sajnos a patriarchátus kritikája is érvénytelen akkor, ha a nők ennyire szemét módon használják az egyetlen jogukat, aminek ma még tényleges tétje van. Mintha lenne a nőkben egy tudatalatti, kollektív érzület, ami mentén a történelmi igazságtalanságok miatt most minden férfit meg kell leckéztetni. Ez márpedig nem egyenlőség, és ezzel a visszataszító cinizmussal csak további feszültségeket lehet generálni.

Hiba volt a szexuális forradalom és a nők eredendően ilyenek, vagy van még esély arra, hogy visszatérjenek a normalitáshoz?

2023. szept. 5. 16:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/144 anonim ***** válasza:
85%
Tisztelem a párom, egyenlő partnernek tekintem és pont azért vagyok belé szerelmes még évek múltán is, mert vannak tiszteletre- illetve csodálatraméltó tulajdonságai. Olyanba meg nem tudok beleszeretni, aki csak panaszkodik, másokat okol, ezek számomra egyáltalán nem vonzó tulajdonságok. Sőt, ezek pont red flagek.
2023. szept. 5. 16:55
 22/144 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy mindig ezt csinálják az incelek. Idebofognek valami nogyalazo siramot, aztán fuluket-farkukat behuzva kussolnak.
2023. szept. 5. 16:58
 23/144 anonim ***** válasza:
79%
És a férfiak mikor térnek vossza a normalotáshoz? Pl tudj, és akarj eltartani a nőt! Hiszen, ha a régi világ kell, ne csak a neked jo dolgok kellejenek belole
2023. szept. 5. 17:11
 24/144 anonim ***** válasza:
72%

Minden érzés és benyomás normális,ami az adott emberben keletkezik.Akár férfi,akár nő.Tovább megyek,mindenkinek joga van a saját igényeihez és normáihoz ragaszkodni,függetlenül a realitásuktól.

Nem vágytam diplomás,sportos,jó munkakörrel rendelkező férfira,amíg nem kezdtem el fejlődni minden téren önmagamhoz képest.Most pedig már úgy érzem,eljutottam egy olyan szintre,hogy megtehetem a válogatást ilyen személyek körében.Akkor miért is ne tenném meg?

2023. szept. 5. 17:11
 25/144 anonim ***** válasza:
74%
nyaf nyaf😂😂
2023. szept. 5. 17:21
 26/144 anonim ***** válasza:
84%

"érdekes kérdés lenne, hogy a másik oldalon hány nő felelne meg ugyanezeknek, ha a férfiak is hasonlóan viselkednének a társkeresésben."

És mi tartja vissza ettől a férfiakat? Semmi. Én épp erre bíztatnám a férfiakat is. Legyenek elvárásai. Olyannal soha nem jönnék össze, akinek ott kimerül a dolog, hogy bszható legyek, khm... "vonzó és nyitott", vagy még ennyi se kell, elég, ha nő vagyok.

Tessék kitalálni mire vágysz és aszerint keresni, olyanná válni, hogy esélyed legyen rá.

Ennyit tesznek a nők is, semmi többet.

Én a saját elvárásaimnak megfelelek. De, sok férfi sajnos nem. De nem dőlök a kardomba ettől.

Ha olyat választasz, akire vágysz, nem pedig az elsőt, aki beesik az ajtón, akkor később nem kell nyihogni, hogy miért nem jó. Hogy lehetne jó, ha nem az amire, akire te vágysz, vagy ha ötleted sincs mire vágysz?

2023. szept. 5. 17:25
 27/144 anonim ***** válasza:
56%

Azért nem értem ezt, és az ehhez hasonló kérdéseket, mert ha a nők túlnyomó része valóban irreálisan magas, megugorhatatlan elvárásokat támasztana a férfiakkal szemben, akkor annak logikus módon az lenne a következménye, hogy a heteroszexuális nők - és a heteroszexuális férfiak - zöme egyedülálló lenne.

Ha meg körülnézek magam körül, az ismeretségi körömben, akkor nagyon nem ezt látom.

Fogalmam sincs, nektek hogy jön ki a matek.

2023. szept. 5. 17:27
 28/144 anonim ***** válasza:
80%

Mi a normalitás? Az, amit te annak tartasz? Mert több milliárd embernek az, ami most van. Nekem is az a normális, hogy nem kell feltétlenül kapcsolatban élnem, nem kötelező gyereket vállalnom és olyan elváráslistát tolhatok a férfiak elé, amilyet akarok.(Akkor is, ha nem vagyok 10/10-es topmodell)

Ha senki nem akarja teljesíteni az elvárásaimat, akkor ez van, nem fogok a kardomba dőlni.

Mindig megkérdezem, de sose jön rá válasz: Miért jó az neked, ha valaki csak beéri veled?

Az önbizalmad nem fog tőle nőni, főleg mikor majd le akarják csapni a kezedről, ő pedig benne lesz a játékban. Mert hiába kaptad meg, ha jön egy olyan, aki megugorja a nő elvárásait, simán dobbantani fog.

Én is voltam már olyan pasival, akinek "esélyt adtam", de soha nem volt meg az a "dejóveleminden" érzés. Így a szexet sem kívántam vele, ő meg csak nyaggatott miatta, ami még lelombozóbb volt.

Kivártam azt a férfit, aki a "listám" minden egyes pontját kipipálta és elégedett vagyok a párkapcsolatommal. Ha ő nem lenne, élnék tovább szingliként.

2023. szept. 5. 17:51
 29/144 anonim ***** válasza:
85%

Habár egyáltalán nem értek egyet a kérdezővel, de az tény hogy jelenleg a legmagasabb az egyedüllállóság aránya valaha.

Érvelési hibát követsz el azzal hogy messzemenő következtetéseket vonsz le a saját környezeted alapján. Így jön ki a matek:D

Most nem fogok linkelni, de ha rákeresel hogy rate of singleness, vagy akármi, ezer kutatás van ami bizonyítja ezt. Pl Amerikában a 18-28 éves férfiak 64%-a szingli. De még egyszer mondom, szerintem más okból mint amit a kérdező itt felvázolt.

2023. szept. 5. 17:51
 30/144 anonim ***** válasza:
67%

Személy szerint kikérem magamnak, hogy az inceleket férfinak nevezze bárki is!

Egy férfi nem okád ki ilyen debil kérdéseket a gyakorira. Az incelek hisztije meg totál lényegtelen.

2023. szept. 5. 17:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!