Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran vizsgáztatjátok a beszélgetőpartnert lányok?
lefordítva kb ez történt-
csaj-meg akarsz felelni nekem?
te-igen megakarok-liheg
csaj-pedálozz,pedálozz!
te-igyekszem!
és igen ez egy teszt volt.
az a neve kontroll teszt és megfelelési kényszer teszt.
vagyis meg tudod-e tartani az irányítást,vagy a csaj el tudja-e venni tőled és mennyire tudod megmutatni azt,hogy nem vagy te a figyelmére utalva mindenáron.
pl itt amikor az újasszír birodalom volt a téma,akkor beszúrhattad volna,hogy az asszírok terjesztették el a kutyapózt,amit az annunakiktól tanultak.
vagy hasonló hülyeségeket.
Hozzám is bejött egy fiú cseten, arról faggatott volna erőszakosan, hogy milyen hobbijaim vannak, így, elsőre.
Ez is vizsgáztatás.
hmm.. nem terveztem vizsgázni ma, csak beszélgetni szerettem volna. mindegy majd máskor talán menni fog :D
köszi a válaszokat
Velem pasik csinálják ezt, mikor kiderül, hogy szeretem a focit. Mint a keselyűk, várják, hogy elmagyarázzam a lesszabályt.
Néhány ember undorító.
Én sosem csináltam, és csinálnék ilyet. Szerintem az ismerkedés nem egyenlő a szívatással. :)
22/N
"Velem pasik csinálják ezt, mikor kiderül, hogy szeretem a focit. Mint a keselyűk, várják, hogy elmagyarázzam a lesszabályt. "
Az nem vizsgáztatás, hanem teljesen komoly elcsodálkozás és hitetlenkedés, hogy egy csaj tényleg tudja a lesszabályt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!