Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran vizsgáztatjátok a beszélgetőpartnert lányok?
Akkor legalább tudom, hogy az a férfi, aki ezen elcsodálkozik, az mehet a szelektív hulladékgyűjtőbe.
Nem atomfizika, elég egyszerű szabály. A kétismeretlenes egyenletek sokkal bonyolultabbak voltak, és az iskolában kiderült volna, ha retardált vagyok.
Elcsodálkozni azon, hogy a nők is aggyal fognak fel dolgokat... kemény...
"Akkor legalább tudom, hogy az a férfi, aki ezen elcsodálkozik, az mehet a szelektív hulladékgyűjtőbe. "
Húú, de kemény... meg agyatlan.
Normális ember számára (pl. mint ahogy a kérdező példája is mutatja) világos lenne, hogy nem az az elcsodálkozás tárgya, hogy jéé, van annyi agya, hogy képes felfogni, hanem az, hogy erre használja az agyát - tehát hogy tényleg érdekli annyira, hogy megtanuljon egy olyan dolgot, amit jellemzően azok szoktak csak helyesen tudni, akik tényleg eléggé benne vannak a témában. A 'barátommal megnéztem néhány meccset' típusok nem.
Ez lenne a normális reakció.
És aztán van a te felfokozott, zsigeri, kapàsból támadó reakciód.
Szeretnél beszélni róla?
------
"Nem atomfizika, elég egyszerű szabály. A kétismeretlenes egyenletek sokkal bonyolultabbak voltak, és az iskolában kiderült volna, ha retardált vagyok. "
Valóban nem egy atomfizika, de azért nem is egy egyszerű szabály, tehát pl. olyan ember könnyen összekeveri a dolgokat, aki nem nagyon van otthon a fociban, és az ilyen ember várhatóan nem is fogja venni a fáradtságot, hogy bebiflázni a dolgot.
Ha meg precízen és helyesen akarod kimondani, akkor azért már egy kissé összetettebb, és a férfi kocaszurkolók nagy része se tudná azt helyesen összerakni.
De kíváncsivá tettél: mi a lesszabály?
Bebiflázni... a walesi bárdokat kellett bebiflázni.
Szerinted úgy tanultam meg, hogy leültem tanulni? Nem. Nyilván előbb elkezdtem focit nézni, mint akik általában tudják. Aztán hallod a Hajdú B-től, hogy ez les, ez nem az... és utánanézel.
Semmi értelme a lenéző tesztelgetésnek. Nem tűnt fel, hogy online felületen vagyunk, és simán bemásolhatom egy oldalról a választ?
Szerintem akkor is lenézendő, amikor valaki meglepődik azon, hogy tudsz valamit. Mármint ha ritka és érdekes dolog, akkor jogos. De pl. sok férfibarátom főz, mégsem az van, hogy flegmán megkérdezem, hogy akkor hogy főzzük ki a tésztát, rizst, quinoa-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!