Tényleg ennyire nehéz egy beszélgetőpartnert találni, aki figyelmesen végighallgat?
Figyelt kérdés
Ha te is hasonló cipősen jársz, én itt vagyok.2016. febr. 10. 21:29
1/10 anonim válasza:
Én nem járok hasonló cipőben, de minden levélre válaszolok és van skypem is
2/10 anonim válasza:
Irj nyugodtan elég magányos vagyok
3/10 Firedoom válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak: Igen, rohadtul nehez! Eddig összesen 2olyan emberrel találkoztam akivel bárhol, bármiről, normálisan ellehet beszélgetni.
4/10 anonim válasza:
Nekem jó a beszédkészségem,a dumám, és figyelmes is vagyok.
Meg lehet nagyképű is,ajajj:D
5/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt még valaki félreértené, nem én vagyok az a magányos illető. Csak szívesen beszélgetek, amennyiben valakinek szüksége van hallgatóságra. Akár telefonon is.
2016. febr. 10. 22:42
6/10 anonim válasza:
Valóban nem egyszerű, mivel az emberek általában magukról szeretnek beszélni és saját véleményüket megerősíteni mások által.
Ha beszélgetőpartnerre szeretnél lelni, könnyen le lehetne szűkíteni az esélyes jelentkezők körét, ha picit írnál magadról, hogy melyik korosztályt képviseled, milyen érdeklődési köreid vannak, stb.
7/10 anonim válasza:
Logikailag átgondolva, nem lehet könnyű. De én másik oldalt igénylem. Nekem emberek kellenek akiknek problémáik vannak s szeretnek boncolgatni témákat amiket nem értenek. Ebben elég könnyű doglom van.
Ha bármiről szeretnél beszélni, informálódni, segítséget kapni, írj nyugodtan.
8/10 anonim válasza:
Igen, mert ha mondasz valami egy másik embernek, ritkán hallgat meg, mert egyből reakcióba lép a mondandóddal az egója miatt. Tehát rögtön vagy cáfolni kezd, vagy tanácsot adni. Miközben te csak arra vágysz, hogy meghallgasson valaki figyelmesen.
9/10 anonim válasza:
Es honnan tudod, hogy valaki a tanacsodra kivancsi, vagy csak arra hogy hallgasd?
10/10 anonim válasza:
Én remek hallgatóság vagyok, és eléggé érdekel a pszichológia, de egyben kicsit zárkózott, vicces lány is vagyok, viszont nagyon szeretem megfigyelni, illetve hallgatni az embereket, pl. amikor az életükről, intellektuális érzéseikről beszélnek. Tulajdonképpen nyitott gondolkodású vagyok, és bármiről el tudok beszélgetni, de sok idő kell, míg összeszedem a gondolataimat, s a valóságban kifejtem a véleményem, ennek ellenére mégis a beszélgetéseknek a közvetlenebb formáját kedvelem, és nem szeretem, ha pl. Chaten vagy levélben kell valakivel beszélgetnem. az annyira hogy is mondjam?...személytelen, kiábrándító, mert még egymás hangját sem halljuk, meg ilyenek... :S Egyébként néha én is szívesen beszélgetnék jó fej emberekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!