Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez valóban igy van akkor miért tünik el minden itteni nő képcsere után?
Figyelt kérdés
Ezt egy csaj irja:
Nem minden lány bugyija nedvedesedik arra, hogy valaki jóképű.
Nekem sokkal racionálisabb elvárásaim vannak. Őszinteség, hűség, tisztesség. Ezek a jellemvonások hiányoznak nagyon sok férfiból.
Nekem pl semmit nem jelent az, hogy ki hogyan néz ki. Mindaddig míg egyébként ad magára, ápolt, és a fenn említett tulajdonságokkal rendelkezik.
2023. aug. 31. 21:32
11/16 anonim válasza:
Valóban nem nedvesedik mindenki bugyija arra, ha valaki jóképű, de azért nem áll össze akárhogy kinéző fickóval. Tetszhet valaki akkor is, ha nem jóképű, lehet valami a kisugárzásában, a mosolyában, a szemében, mittudomén, DE akkor is tetszenie kell, hogy ismerkedni akarjak vele. Nem fontos, hogy úgy nézzen ki, mint Henry Cavill vagy Jason Momoa, de ne is legyen egy DeVito, érted. Valaminek tetszenie kell a külsejében is, ha már párt keresek, de gyanítom ezzel te is így vagy. Az a fajta emberi kapcsolat, amiben a külső vonzalomnak egyáltalán nincs szerepe, az a barátság, ott valóban halál mindegy, ki hogy néz ki és kizárólag a közös érdeklődés meg a belső értékek számítanak, de ha szerelmi kapcsolatról van szó, ott a fizikai vonzalom elég fontos szempont, még ha nem is elvárás a modell külső egyik fél felé sem.
12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként a magyar nők nagyon rafkósak,ezt is megoldják okosba,ha külsőleg nem jön be nekik az illető akkor előveszik a rossz kisugárzás szöveget..
2023. szept. 1. 10:07
13/16 anonim válasza:
Nekem nem számított soha a kulső csak ezek. Próbáltam beszélgetni nem helyes srácokkal de a tapasztalatom alapján az alacsony önbecsülés miatt mindig minden szaron hisztiztek és erőszakosak voltak. Pl.: nem írtam egy napig és már ellettem küldve a picsába hogy én őt nem használom ki stb..
14/16 anonim válasza:
",ha külsőleg nem jön be nekik az illető akkor előveszik a rossz kisugárzás szöveget.."
Minek ezért rafkósnak lenni, Mucuka?
Nyilván nem kezdek azzal, aki nem jön be. És sokan vannak, akik bejönnének, de az egyéniségük, kisugárzásuk miatt felejtős.
15/16 anonim válasza:
Eddig mondja, hogy nem számit a külső amég meg nem lát xd
16/16 anonim válasza:
Mindegy hogy néz ki, ha nem jó a kisugárzása nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!