Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké egyedül lesz az aki nem a saját típusához mérten keres partnert?
A vékony, vagy legalábbis nem kövér nők tetszenek. Viszont én 130 kg vagyok. És minden próbálkozásom ellenére nem tudok lefogyni. 15 éve szenvedek ezzel. Már az egész fiatalságom elment ezzel. A keserűség és a düh már látszik a viselkedésemen. Az egész ehhez kapcsolódik hogy nem érdemlek partnert mert szarul nézek ki.
33/F
Orvosi, dietetikusi segítséget kértél már a fogyashoz? 130 kg nem a csajozás miatt probléma elsosorban, hanem az egészséged miatt.
A vékony nőknek általában a sportos, vékony férfiak tetszenek. Lehet kivétel, de ezt senki sem tudja garantálni.
Én a helyedben segítséget kérnék a fogyashoz.
1
Igen. Az ingyenes megoldás nem működik. Maszek orvoshoz még nem mentem. De olyan kevés a jövedelmem hogy 20-30 ezer Ft kiadás csak úgy az nekem olyan gondot okozna hogy a számlákat nem tudnám befizetni. És gyanítom nem 1 alkalomra kéne oda menni.
"És minden próbálkozásom ellenére nem tudok lefogyni."
Pontosan mivel próbálkoztál?
Semmivel nem próbálkozik, csak pár naponta kiírja ide a hisztit. Unalmas már..
Egyébként nem, nekem volt sokkal szebb barátnőm, mint én, mert én csak elfogadható kategóriába esek férfiként. (talán)
Szóval oké, hogy túlsúlyos vagy, de:
1. Hisztizel és semmit se teszel ellene.
2. A személyiséged is probléma. 130 kg nem olyan vészes amit ne lehetne 1 év alatt normalizálni, mert 25 kg simán lefogyható 1 év alatt, és innentől meg már nem lehet kifogásod, mert 105 kg-val simán találsz párt. Vannak nők akiknek bejön a macis alkat, de persze olyanok is akiknél ezzel kiesel a kosárból, de nem lehetetlen.
3. Persze egyszerűbb semmit nem csinálni és Gyakorin hisztizni.
6
🤣 105 kg nem vészes? 78 kgal is kövérnek mondott a lovardás csaj akivel anno ismerkedtem. Visszament az exéhez aki jobb pasi (vékonyabb ) volt mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!