Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ellen egy férfi ha nők azt mondják rá hogy unalmas és magának való?
Moziba ritkán szoktam járni, kevés olyan film van mostanság ami érdekel, persze ha nagy ritkán van vmi mindeképpen megnézem moziban ezzel kifejezve támogatásom a készítők felé, hogy több ilyen készülhessen.
De alapjában véve otthonülö típus vagyok
Nem szeretek másokkal beszélgetni, legalábbis én sohasem kezdeményezem, esetleg ha másik egy számomra érdekes témát hozz fel elmondom a véleményem részletesen, de alapjáraton nem szoktam új embereket megismerni és munkahelyemen levökkel csak a feltétlen szükségest beszélem meg mert nem korosztályom, más élethelyzetben.
Ha próbálok ismerkedni kudarcba fullad mert unalmas és magamnak valónak vagyok bélyegezve a nők által, társaság (jó barát vissza hallom), internet és idö után kezd megismerni (unalmas vagy nem érdekelsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!