Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ellen egy férfi ha nők azt mondják rá hogy unalmas és magának való?
#8: tehát finoman szólva sem mozogsz biztonsággal az emberi kapcsolatok világában? Amúgy mik azok a dolgok/témák, amik érdekelnek téged?
A véleményed (amit akkor mondasz el, ha kérdeznek) mindig állandó, ugyanaz?
Szerintem fogadd el. Ezek alapján tényleg unalmas vagy. Ha még hosszabb ismeretség után sem lehet veled normálisan beszélgetni, ne akarj párt. A legtöbb nő szeret és tud beszélgetni. Szüksége van rá, hogy értően, elfogadóan, esetleg bátorítóan kommunikáljanak vele. A "lelkizés" és hasonlók fontosak.
De veled max úgy járnának,mint egy szobanövénnyel.
12,
Nem vagyok érdeklödö típus, nem teszek bele energiát hogy fent maradjon a beszélgetés, és nem kezdeményezem, szóval ha arra érted hogy nem mozgok biztonsággal az emberi kapcsolatok világában. Lehet leginkább az hogy én nem érzem égető szükségét hogy állandóan kommunikáljak beszéljek, és akár egy napig sem érzem hiányát ha nem szólok senkihez.
Változik a véleményem annak fügvényében ha vmi újat felfedeztem, nem tartom magam tévedhetetlennek és ha utána olvastam vminek vagy tapasztaltam ellenkezöjét annak hangot adok természetesen.
Tudomány,egészség,politika,gazdaság,társadalom,gasztronómia,számítástechnika,filmek,játékok,anime stb ezek kifejezetten.
Lehet velem beszélgetni de nem szeretem ha nincs mondanivalónk egymásnak, a small talk elképesztően unalmas számomra, az üres fecsegést nem kedvelem, ha valóban érdekel vki meghallgatom szívesen, és vissza is kérdezek adott problémával meséltekkel kapcsolatban, de én nem vagyok az aki szeret a dolgoknak nagy kereket keríteni, szóval paszív vissza kérdező tudok lenni olyankor, ha pedig nem szimpatikus akkor unottan nézem elengedem fülem mellett és hallgatok szinte 100%-ban, nem füzöm tovább nem kérdezek vissza.
Mit értesz lelkizés alatt?
Mondom ha érdekel vki akkor persze nagyon szívesen hallgatom, de attól én magam még nem fogok vagy akarok beszélni hasonlóan hosszan mert nem vagyok az a tipus.
Szobanövény?
#15:
"de vannolyan is aki azt birja ha csak hallgatja a ferfi o maga meg dumal egyfolytaban."
Ez, amit leírtál, egy diszfunkcionális kapcsolat jellemzője. Ahol a két fél lényegében csak úgy "létezik" egymás MELLETT, de nem egymásSAL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!