Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy egy cikk szerint, egyre több nyugati férfi indul el feleséget keresni, hagyományosabb értékrendű országokba?
Figyelt kérdés
Közép, dél amerikába, kelet európába, ázsiai országokba. Állításuk szerint az ottani nők alkalmasabbak egy hagyományos, jól működő kapcsolat kialakítására. Míg a saját hazájukban élő nők magas elvárásai miatt, emancipációjuk miatt már szinte lehetetlen együtt élni velük hosszabb távon. Ezért ezek a férfiak, akiknek a száma egyre csak növekszik, hagyományos neveltetésű, értékrendű nőket keresnek maguk mellé társnak és ezért még utazni is hajlandóak.2023. aug. 16. 11:13
41/127 anonim válasza:
#36 Ezek nem tudom melyik kő alatt élnek, de a skandináv országok kb a legnagyobb libsik egész Európában.Kb egy kis Amerika, hiszen hát a legstréberebb USA gyarmatok.
42/127 anonim válasza:
Mondjuk erre pont nem az a megoldás hogy keleti nőt kell behozni. Amúgy meg úgyse lehet mit mondani, mert itt a kérdésnél az általános incel-femináci harc miatt a normális hozzászólások elsikkadnak.
43/127 anonim válasza:
#40 Egyet felejtessz csak el.
Az egyedülálló nők élik a legboldogabb életet, ami kutatásokkal alátámasztott tény.
Csak a férfiak szenvednek egy nő hiányától, hiszen nekik mindig kell egy vezérfonál az életükben.
A nőket a biológia sem űzi úgy a szex felé, mint a férfiakat.
Tehát alapvetően egy nő teljesen boldogan egyedülarad, ha nincs számára megfelelő partner.A férfiak azok, akik ezt nem képesek elviselni.
44/127 anonim válasza:
43 Persze van sok ilyen nő, de most sajnálattal megismertem néhányat akik a legkevésbé sem maradnának egyedül, 1 hétig sem, és mindent megtesznek hogy folyamatosan legyen pasi, ha nincs telesírják a világot a hatalmas problémájukkal miszerint egyedül maradtak már 2 napra. Én sem gondoltam volna hogy vannak ilyenek, de vannak.
46/127 anonim válasza:
40) "Én úgy gondolom, hogy ha nem is ez a generáció, de a következő fizet meg ezért."
Álmodozz csak 😘 a lányaink még annyira sem fogják tolerálni a nyomi férfiakat, mint mi :D
47/127 anonim válasza:
Munkakeresés kapcsán, aztán mégse akarunk ilyenekkel dolgozni de csak ezeknél pörög az üzlet.
48/127 anonim válasza:
Munkakeresés közben nők elmondják neked, hogy nagyon akarnak kapcsolatot?
49/127 anonim válasza:
"A férfiak mindig, mindent megoldanak, hiszen itt vagyunk 1000 évek óta."- a nők pont ugyanennyi idő óta vannak itt :D
50/127 anonim válasza:
#44 Hogyne lennének ilyenek.De általánosságban nem ez a jellemző a nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!