Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy egy cikk szerint, egyre több nyugati férfi indul el feleséget keresni, hagyományosabb értékrendű országokba?
84
Miért is? :) Szerinted milyen volt édesapám?
“az én modern feminista emancipált feleségem fantasztikus társ”:
A feminizmus jelenleg egy olyan rendszer támogatását jelenti, ahol a férfiak komoly hátrányban vannak az nőkkel szemben - az élet minden területén. Férfiként te hogyan érthetsz ezzel őszintén egyet? Nyilván nem értesz, viszont élvezed a barátnővel járó magasabb társadalmi státuszt. Élvezed, hogy lenézhetsz más férfiakat, akiknek nem sikerült barátnőt szerezniük (ezért vagy itt végülis). Fantasztikus társként pedig bólogatós kutya módjára rábolintasz otthon mindenre. Jó társ lehet a barátnőd.
“Az, hogy nektek esélyetek sincs minőségi társra, mert semmi szintet nem üttök meg”:
Csak nehogy bejöjjön a képbe valami Chad az emancipált munkahelyről, vagy a nő múltjából. Megjegyzem, neki nem kell majd feministának lennie és így is meg lesz neki engedve korlátlan szex.
"Fantasztikus társként pedig bólogatós kutya módjára rábolintasz otthon mindenre. Jó társ lehet a barátnőd."
Nem nekem szólt, de miért olyan elképzelhetetlen, hogy két ember egyenrangú társnak nézi egymást? A feminizmus még mindig nem a férfiak elnyomásáról szól, hanem az egyenlőségről. Nem is kellene olyan társ, aki bólogat mindenre, nincsenek saját gondolatai. Megbeszéljük mi legyen és eldöntjük KÖZÖSEN, érted. Senki nem az alárendeltje senkinek. Hálistennek, nekem normálisan gondolkodó férjem van, pedig "eccerű melós".
Most jön majd az, hogy ja, az én véleményem nem számít, mert biztos csúnya vagyok és 200kg ha diplomás középvezetőként burkoló férjem van.
"meg lesz neki engedve korlátlan szex"
Azért rengeteget elmond, hogy te a szexre úgy gondolsz, mint amit neked megengednek, nem úgy, mint amit ketten élveztek. Ben Shapiro lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!