Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szóltok hozzá, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá, hogy egy cikk szerint, egyre több nyugati férfi indul el feleséget keresni, hagyományosabb értékrendű országokba?

Figyelt kérdés
Közép, dél amerikába, kelet európába, ázsiai országokba. Állításuk szerint az ottani nők alkalmasabbak egy hagyományos, jól működő kapcsolat kialakítására. Míg a saját hazájukban élő nők magas elvárásai miatt, emancipációjuk miatt már szinte lehetetlen együtt élni velük hosszabb távon. Ezért ezek a férfiak, akiknek a száma egyre csak növekszik, hagyományos neveltetésű, értékrendű nőket keresnek maguk mellé társnak és ezért még utazni is hajlandóak.

2023. aug. 16. 11:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
100%
120#- én voltam mindkét oldalon. Voltam házasságban, ahol én voltam az odaadóbb fél (értesd munka mellett vittem a háztartás oroszlán részét, fontos dolgokban csak látszólag döntöttünk együtt, de úgyis az volt, amit az exem akart, stb) nem vetem meg a fétfiakat, nem bámtalmaztak vagy ilyesmi. De valóban boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok mióta egyedül élek és nem akarja folyamatosan megszabni nekem valaki, hogy mit csináljak és nem kell naphosszat más után takarítanom úgy érezve, hogy csak egy kis részét kapom vissza annak, amit adok.
2023. aug. 27. 07:57
 122/127 anonim ***** válasza:
75%
121: Egy rossz kapcsolatnál mindenképpen jobb az egyedüllét, ez nem is kérdés. Vannak, akik meg is elégednek ennyivel, mások viszont főként miután eltelt már egy kis idő a kapcsolat után, újra szeretnének kapcsolatot. Akikről írtam, ez utóbbi csoportba tartoznak, tehát nem érzik boldognak magukat egyedül. Jobb, mint egy rossz kapcsolat, de ez nem egyenlő azzal, hogy igazán jól is érzi magát.
2023. aug. 27. 14:56
 123/127 anonim ***** válasza:
0%
Mindig buktam az ázsiai nőkre.🤤
2023. aug. 27. 15:31
 124/127 anonim ***** válasza:
45%

oh ne aggódj mesélnek is, már évek óta!!

[link]

[link]

[link]

Bár nem pont az a konklúzió mint amit te szeretnél.... (a cikkek tartalma NEM vonatkozik a férfiakra, ti nyomorultabbak vagytok egyedül, és hamarabb is haltok meg [link]

tudom hogy nagyon szeretnétek hogy ez ne így legyen, hanem pont fordítva, de ez van.

2023. aug. 27. 15:37
 125/127 anonim ***** válasza:
0%
Feminista szerzők feminista konklúziói. Mintha azt mondanák, hogy a levegővétel súlyosan rongálja az egészséget és hosszabb távon halálos is. Eddig még mindenki meghalt, vagy meg fog, aki levegőt vett élete során legalább egyszer, szóval ennyi erővel ez is megállja a helyét.
2023. aug. 27. 17:48
 126/127 A kérdező kommentje:

124-es,csepeg a kommented a jóindulattól😃.

Ilyen társra vágyik minden férfi!

2023. aug. 27. 18:27
 127/127 anonim ***** válasza:
0%

“ti nyomorultabbak vagytok egyedül, és hamarabb is haltok meg”:

Tehát igaza van az inceleknek abban, hogy a nő egy basic need.

2023. aug. 27. 19:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!