Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szóltok hozzá, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá, hogy egy cikk szerint, egyre több nyugati férfi indul el feleséget keresni, hagyományosabb értékrendű országokba?

Figyelt kérdés
Közép, dél amerikába, kelet európába, ázsiai országokba. Állításuk szerint az ottani nők alkalmasabbak egy hagyományos, jól működő kapcsolat kialakítására. Míg a saját hazájukban élő nők magas elvárásai miatt, emancipációjuk miatt már szinte lehetetlen együtt élni velük hosszabb távon. Ezért ezek a férfiak, akiknek a száma egyre csak növekszik, hagyományos neveltetésű, értékrendű nőket keresnek maguk mellé társnak és ezért még utazni is hajlandóak.

2023. aug. 16. 11:13
 71/127 anonim ***** válasza:
100%
Én sok sikert kívánok nektek a robotokkal, társkeresőkkel, bármivel. Milyen jó világ lenne ha nem zaklatnák az embert kiéhezett pasik.
2023. aug. 16. 17:16
 72/127 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, engem nem hoznak-visznek-hurcibálnak nyaralni/vacsorázni, hanem max. elmegyünk közösen. A fizetésem megegyezik a pároméval. Pont ugyanannyira veszem ki a részem az anyagiakból. Magamnak biztosítom a megélhetésemet, egyedül is bőven jutna ugyanerre az életszínvonalra. Álomesküvő így sem lesz, mert nem fogunk egyetlen estére minimum 6-7 millió ft-ot eltapsolni, a social media meg nem érdekel.

A párom nem arra van, hogy malacperselynek van ATM-nek használgassam, sem arra, hogy mutogassan a faszbukon/instán.

Nyaralni, éttermezni, pedig pont ugyanúgy szeret ő is.

A szeretetről neked meg fogalmad sincs, épp ezért még csak meg sem említed még egy félmondat erejéig sem, sem a saját magad vonatkozásában, sem mások kapcsolatánál nem merül fel, mint motivátor.

2023. aug. 16. 17:18
 73/127 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, abban egyetértünk, hogy neked tényleg szexrobot való, nem igazi nő. Ha annyi a társas igényed, hogy legyen hova bedugni és ne legyen emancipált (lol), akkor mindenkinek jobb, ha ezen a szinten maradsz, ha már úgyis megrekedtél. De attól még az általánosításod az összes férfira vetítve hihetetlen nagy baromság marad.
2023. aug. 16. 17:19
 74/127 anonim ***** válasza:
100%
72) így. Egy egészséges párkapcsolatban mindkét fél képes pénzt keresni, megszervezni az életét, élvezi a közös programokat, együtt gondoskodni a közös gyerekeikről, stb. Hiába hajtod a hülyeségeidet, ordít, hogy nőt vagy kapcsolatot még távolról sem láttál és az igényeid, amiket felvázoltál, az üregi nyúl alá pozicionálnak valamivel - hiába áltatod magad azzal, hogy a többi férfi is így működik, mert rohadtul nem.
2023. aug. 16. 17:22
 75/127 anonim ***** válasza:
84%

Na jó, csak hogy kapj egy olyan választ is, amit vártál: a nyugati nők RETTEGNEK, tudják, hogy nekik ezzel végleg leáldozott, hiszen nem vehetik fel a versenyt a sokkal szebb, engedelmesebb és háziasabb arab lányokkal, akik mind-mind ilyen balkáni kivert incelekre áhítoznak. Egyúttal minden nő tudja, hogy egyetlen értéke a pina, szóval a szexrobotok és egyéb, pl kecske-alapú alternatívák forradalmával létezésük minden értelme megszűnik és visszakotródnak a rabszolgasorba, ahova valók.

Mostt jobb a kicsi szívednek? Idióta.

2023. aug. 16. 17:27
 76/127 anonim ***** válasza:
100%
75: így van, a húgom, miután elolvasta az említett cikket, amit még linkelni is lusta volt a kérdező, bezárkózott a szobájába, vigasztalhatatlanul zokog a haját tépve és kétségbeesetten bújja a Koránt, hogy engedelmességet tanuljon. Imádkozom érte, de neki már valószínűleg annyi, kiesett az incelek kegyeiből 😔
2023. aug. 16. 17:36
 77/127 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak 39/f incel szakértői véleményét várom, aki majd levonja a következtetést, hogy mivel sok választ generált a kérdés, egyértelmű, hogy a nők valóban rettegnek ettől 😂 és akkor körbeértünk, mindenki mehet aludni.
2023. aug. 16. 17:41
 78/127 anonim ***** válasza:
0%

Minnél több válasz érkezik egy “incelkérdés” alá, annál nagyobb benne az igazság.

Én a cikkel amúgy nem értettem egyet teljesen, de 76 válasz után elgondolkodtam rajta.

Lehetséges, hogy a modern nők az általuk választott top10es pasikkal sem alkalmasak egy jól működő kapcsolatra?

2023. aug. 16. 17:41
 79/127 anonim ***** válasza:
6%

Lehetséges, hogy a modern feminista emancipált nő a szexen kívül nem tud ajánlani semmit?

Persze minket incelként ez ne izgasson szerintem. Amit a nő ajánl, azt a top10 férfiaknak fogja úgyis. Az átlagos férfi egyáltalán örüljön ha kap valamit.

2023. aug. 16. 17:43
 80/127 anonim ***** válasza:
95%
80) nemtom, az én modern feminista emancipált feleségem fantasztikus társ, anya, szakember stb. Képes gondoskodni, egzisztenciát építeni, problémákat megoldani, meg még vagy ezer más dologra, tudod, mint a normális emberek. Az, hogy nektek esélyetek sincs minőségi társra, mert semmi szintet nem üttök meg, még nem jelenti azt, hogy en bloc a mai nők ne ajánlanának rengeteg mindent a szexen túl.
2023. aug. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!