Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy egy cikk szerint, egyre több nyugati férfi indul el feleséget keresni, hagyományosabb értékrendű országokba?
Érdekes, engem nem hoznak-visznek-hurcibálnak nyaralni/vacsorázni, hanem max. elmegyünk közösen. A fizetésem megegyezik a pároméval. Pont ugyanannyira veszem ki a részem az anyagiakból. Magamnak biztosítom a megélhetésemet, egyedül is bőven jutna ugyanerre az életszínvonalra. Álomesküvő így sem lesz, mert nem fogunk egyetlen estére minimum 6-7 millió ft-ot eltapsolni, a social media meg nem érdekel.
A párom nem arra van, hogy malacperselynek van ATM-nek használgassam, sem arra, hogy mutogassan a faszbukon/instán.
Nyaralni, éttermezni, pedig pont ugyanúgy szeret ő is.
A szeretetről neked meg fogalmad sincs, épp ezért még csak meg sem említed még egy félmondat erejéig sem, sem a saját magad vonatkozásában, sem mások kapcsolatánál nem merül fel, mint motivátor.
Na jó, csak hogy kapj egy olyan választ is, amit vártál: a nyugati nők RETTEGNEK, tudják, hogy nekik ezzel végleg leáldozott, hiszen nem vehetik fel a versenyt a sokkal szebb, engedelmesebb és háziasabb arab lányokkal, akik mind-mind ilyen balkáni kivert incelekre áhítoznak. Egyúttal minden nő tudja, hogy egyetlen értéke a pina, szóval a szexrobotok és egyéb, pl kecske-alapú alternatívák forradalmával létezésük minden értelme megszűnik és visszakotródnak a rabszolgasorba, ahova valók.
Mostt jobb a kicsi szívednek? Idióta.
Minnél több válasz érkezik egy “incelkérdés” alá, annál nagyobb benne az igazság.
Én a cikkel amúgy nem értettem egyet teljesen, de 76 válasz után elgondolkodtam rajta.
Lehetséges, hogy a modern nők az általuk választott top10es pasikkal sem alkalmasak egy jól működő kapcsolatra?
Lehetséges, hogy a modern feminista emancipált nő a szexen kívül nem tud ajánlani semmit?
Persze minket incelként ez ne izgasson szerintem. Amit a nő ajánl, azt a top10 férfiaknak fogja úgyis. Az átlagos férfi egyáltalán örüljön ha kap valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!