Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy egy cikk szerint, egyre több nyugati férfi indul el feleséget keresni, hagyományosabb értékrendű országokba?
Ég és föld, Oliver Stone, láttátok?
Kemény film, elég szélsőséges módon mutatja be, min megy keresztül egy keleti nő. Teljesen más világból jön, mint ahova érkezik, és nem biztos hogy élvezni fogja.
Először is, hol a cikk? Mit jelent az, hogy "egyre több" Van erről valami megbízható adat?
Amúgy egyáltalán nem zavar, számomra az alja férfi, akinek a legkisebb baja is akad a női egyenjogúsággal, emancipációval, azzal meg pláne minek foglalkoznék, aki képtelen az én elvárásaimnak megfelelni, és még be is hisztizik rajtuk.
Nem velem képtelenség együtt élni hosszabb távon (mivel már 10 éve kapcsolatban élek egy magyar férfival), hanem valójában ők nem kellenének nekem. Az sem zavar, ha más magyar nőről vannak ilyen gondolataik, szerintem a legtöbb nőt nem érdeklik egyáltalán ezek a "férfiak", mehetnek felőlünk akárhová, úgysem kezdett volna velük itt senki, szóval nem okoznak veszteséget.
Annyit jegyzek meg halkan, hogy szó sincs olyanról, hogy ők hoztak meg egy döntést, és nekik nem kellenek a magyar nők, hanem fordítva van, ők nem kellenek a kutyának sem, és úgy gondolják, hogy az egyetlen reményük az, ha olyan ("hagyományos neveltetésű") nőt találnak maguk mellé, aki mellett hatalmi helyzetben tudnak lenni, mert egyenrangú kapcsolatra képtelenek.
De persze nem akarok meggyőzni senkit, felőlem nyugodtan gondolhatják azt, hogy ők felsőbbrendűek, és ők nem kérnek a fránya nyugati világból és nőkből.
"felőlem nyugodtan gondolhatják azt, hogy ők felsőbbrendűek, és ők nem kérnek a fránya nyugati világból és nőkből"
De azért meglepődnél, ha nem akarnának uralkodni csak menekülnének az olyan nőktől, akik uralkodni szeretnének felettük. Tudom ezt nehéz beismerni, hogy a legtöbb nő szereti hordani a nadrágot.
"De azért meglepődnél, ha nem akarnának uralkodni csak menekülnének az olyan nőktől, akik uralkodni szeretnének felettük."
Nem, annyiról van szó, hogy ők akarnak uralkodni a nőjük felett.
"Tudom ezt nehéz beismerni, hogy a legtöbb nő szereti hordani a nadrágot."
Attól, hogy úgy kezded a mondatot, hogy "tudom ezt nehéz beismerni", nem lesz egy picit sem nagyobb a valóságtartalma.
Nincs beismerés/nem beismerés kérdése, hanem nem értek egyet, nem így látom.
A WMN-en jelent meg a cikk, én is olvastam. Elsősorban nyugat-urópai és amerikai jómódú férfiakról van szó. Egyébként itt van:
Ami számomra ijesztő, hogy egyre fiatalabb lányok után kutatnak, ezért is mennek Dél-Amerikába, ahol a beleegyezési korhatár 12 év. Ez nekem szimpla pedofília, akárhogy is maszkolják.
És hát persze, sokkal könnyebb egy olyan nővel, akinek nincs saját akarata, véleménye. Ez meg a lelki gyengeség jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!