Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki összejönni egy 14 évvel idősebb gyerekes nővel?

Figyelt kérdés

Szeretem és jól elvagyunk éppen, de olyan furának érzem magam amikor nyilvánosan enyelgünk

Itt mit mondanátok erre?

10 évesnél is fiatalabb a gyereke, de ő vonzódik hozzám, én meg hozzá ezért fel tudott szedni.

A közvélemény mi lehet ezzel kapcsolatban?

2023. aug. 15. 20:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tenném, de nem ciki amúgy.

Voltam már én is 40+-os nővel 20-on évesen, de szexen kívül biztosan nem akarnék többet tőle.

2023. aug. 16. 08:46
 22/30 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van ismerősöm aki 15 évvel fiatalabb sráchoz ment most hozzá. Kb 5 éve vannak együtt, 30/40-es korosztály. Nekem boldognak tűnnek.

Semmi sem ciki, neked kell tudnod kivel szeretnél lenni.

Csak azért nem érdemes hogy épp ne legyél egyedül, viszont ha tényleg látsz benne valamit akkor egy próbát mindenképp megér.

2023. aug. 16. 09:00
 23/30 A kérdező kommentje:

Szóval ha ez nem gerontofília akkor mi az?

Vegyünk egy ismerős párt, ahol a pasas fiatalos 45 éves a nő pedig 60. Ott a férfi anyucinak szólítja a nőt (a hideg kiráz)

Az sem gerontofília?

Az is normális?

2023. aug. 16. 10:08
 24/30 anonim ***** válasza:
71%

Gerontofília, amikor idősekhez vonzódsz, ha te is idős vagy, akkor már nem az:)

Bőven középkorú pasi, éppen középkorúságból időskorúságba váltó nő nem az. Ha 20 évesen akart volna 60 évest, akkor már az.

Nem olyan nehéz a képlet, ha anyád lehetne akkor anyakomplexus, ha nagyid lehetne gerontofília. Ha idős vagy és idős tetszik, akkor normális.

2023. aug. 16. 10:23
 25/30 anonim ***** válasza:
83%
Azért megnézném, ahogy harmincas férfiként megmondod a negyvenes párodnak, hogy magadat gerontofilnak trtod, mert hozzá vonzódsz, garantáltan nem lenne több szex:)
2023. aug. 16. 10:24
 26/30 anonim ***** válasza:
71%
Kár volt a kérdezőnek még hozzászólnia. Csak, az derült ki mennyire hülyeee.
2023. aug. 16. 17:36
 27/30 A kérdező kommentje:

Az a jó hogy te olyan okos vagy 26#😀

Jó volt még hozzá szólni, mert megtudhattam a gerontofíliával kapcsolatos véleményeket is

2023. aug. 16. 18:10
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
Itt kellett megtudnod a szó valós jelentését???
2023. aug. 16. 18:20
 29/30 A kérdező kommentje:

Akárhol olvasom, sehol az interneten nem található hogy mégis mekkora korkülönbség számít soknak, gerontofíliának

Szóval teljesen jogos volt a kérdésem hogy a 14-15 év annak számít-e és milyen esetben

És ha elfogadom hogy nem 1, hanem legalább 2 generációnyi különbség kell a kór megállapításához akkor elfogadom azt is hogy én nem vagyok gerontofil

2023. aug. 16. 19:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Megnyugodhatsz.
2023. aug. 16. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!