Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki összejönni egy 14 évvel idősebb gyerekes nővel?
Szeretem és jól elvagyunk éppen, de olyan furának érzem magam amikor nyilvánosan enyelgünk
Itt mit mondanátok erre?
10 évesnél is fiatalabb a gyereke, de ő vonzódik hozzám, én meg hozzá ezért fel tudott szedni.
A közvélemény mi lehet ezzel kapcsolatban?
A közvéleményt kezeld úgy, mint egy köztéri retyóban a szarszagot.
Elhessegeted és tovàbblépsz.
Miért kell nyilvánosan enyelegni? Intim dolog.
Amúgy kizárólag az a jó, amit ti ketten annak gondoltok.
Kizárólag két ember véleménye a fontos, a tied meg az övé.
Voltam együtt 15 évvel idősebb nővel. Mint tapasztalás.
Nem ciki.
Kérdés az, hogy mi a célod vele?
Mert, ha hosszútávú, akkor, amikor te 50 éves leszel, akkor Ő már 64.
Átmenetileg működhet, de hosszútávon nem.
5
Tina Turner 46 volt, amikor megismerkedett az akkor 30 éves leendő férjével, akivel 34 évig éltek együtt. Biztos nem a pénze miatt volt vele a férje, mert neki is van bőven elég.
"Miért nem keresel egy feszes, fiatal, gyerektelen nőt?"
Mert sem chad nem vagyok, sem a nőkeresés nem érdekel mint egyeseket.
Ezzel a nővel viszont éppen jól kijövök, de nem tervezem a 10 évvel későbbi jövőt vele
A közvélemény az, hogy senkit nem érdekeltek. Te ma hány párral találkoztál? Buszon, utcán, boltban, postán, stb. Többszáz. És mennyit tudsz felidézni? Egyet se, valószínűleg.
Nyugodtan tojd le, hogy ki mit gondol, mert senki sem gondolkodik azon, hogy te épp kivel vagy. Olyanon stresszelsz, ami nem létezik.
Érezd magad jól vele, aztán tart amíg tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!