Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ciki összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki összejönni egy 14 évvel idősebb gyerekes nővel?

Figyelt kérdés

Szeretem és jól elvagyunk éppen, de olyan furának érzem magam amikor nyilvánosan enyelgünk

Itt mit mondanátok erre?

10 évesnél is fiatalabb a gyereke, de ő vonzódik hozzám, én meg hozzá ezért fel tudott szedni.

A közvélemény mi lehet ezzel kapcsolatban?

2023. aug. 15. 20:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
Legtöbben leszarják, mivel nem ismernek téged. Max azt látják, hogy tesók vagytok, azt csá
2023. aug. 15. 21:34
 12/30 anonim ***** válasza:
69%
Igen nehéz ilyesmivel manapság átlépni az ingerküszöböt.
2023. aug. 15. 21:36
 13/30 anonim ***** válasza:
45%
7 a Gaboka egy undorító féreg...kit érdekel a véleménye.
2023. aug. 15. 21:41
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
Semmivel se cikibb, mit egy 14 évvel idősebb pasival.
2023. aug. 15. 21:43
 15/30 anonim ***** válasza:
67%
Annyit látnak, egy szerelmespár egy gyerekkel. 2023 van, senki nem vesztegeti az idejét arra, hogy a tömegben kiszúrjon embereket és fantáziáljon róluk...
2023. aug. 15. 23:59
 16/30 anonim ***** válasza:
55%
Ha tudnád mennyire nem foglalkoznak veled mások még meg is sértődnél. Ilyen alapon bárkivel együtt lehetsz sosem leszel boldog, mert mindig azon fogsz kattogni, hogy mit gondolnak mások.
2023. aug. 16. 00:45
 17/30 anonim ***** válasza:
19%

Dehogynem foglalkoznak, mindenki, akinek gyereke van, érdeke, hogy ne hálózza be egy anyja korabeli ember.

Akkor se, ha nő. Bár ahogy látom téged nem hálózott be, ha szeretnéd sokáig vele akarnál lenni, én kifejezetten örülök, hogy nem akarod elvenni. Szóval én úgy látom, hogy a nőt csak szeretnéd egy darabig dugni, azt is csak kényelemből, de lehet csak ezt akarod elhitetni magaddal is.. Persze ez se normális, de így oké, két felnőtt szexeljen csak okosan, viszont a nőre nézve nagyon gáz, hogy gyerekekorabelieket szed fel lopva az idejüket, lehetőségeiket, kihasználva, hogy fiatalabbak.

A leírás alapján 25 körülire tippellek, és nem gondolom, hogy szeretnéd a nőt, viszont ez a legjobb felállás, ami ilyen kapcsolatban történhet.

2023. aug. 16. 04:11
 18/30 A kérdező kommentje:

"viszont a nőre nézve nagyon gáz, hogy gyerekekorabelieket szed fel lopva az idejüket, lehetőségeiket, kihasználva, hogy fiatalabbak."

Ami nincs azt nem tudja ellopni

Mármint a lehetőségeket

"A leírás alapján 25 körülire tippellek, és nem gondolom, hogy szeretnéd a nőt"

Kicsit idősebbek vagyunk

Ő nagyon odáig van értem látszólag, ezt mondta párszor szóban is. Én is szeretem mert szerethető nő, csak az a mámoros szerelem ami nincs. De az az igazság hogy arra az érzésre konkrétan egyáltalán nem vágyom

2023. aug. 16. 07:52
 19/30 A kérdező kommentje:

A probléma amiről a kérdés szól tulajdonképpen nem más mint a gerontofília

Eddig tökre lenéztem az ilyet, mostmeg én is az vagyok, mentségem sincsen. Betegesnek gondoltam, de most hogy én is vonzódom egy 40-es nőhöz, egészen természetesnek tűnik.

Egy 50 felettihez talán már nem tudnék vonzódni, de az én korom miatt ez mégiscsak gázos

Nem szólítom anyukámnak mint egy-két degenerált, csak nem hiszem hogy ennyi elég lenne hogy normálisnak tekintsek magamra

2023. aug. 16. 08:24
 20/30 anonim ***** válasza:
29%

Ha 10 év alatti gyereke van, nem vagy gerontofil, gondolom nem hatvan feletti a nő. Az az idősek iránti vonzalom, a nő meg 10 év alatti gyerekkel nem lehet idős, pláne nem 40esen, csak középkorú.

Az, hogy nálad idősebb, hogy kb anyád lehetne, az inkább anyakomplexus, és ne aggódj miatta, a fiatalabb félre nézve kevésbé ciki, mint az idősebb félre nézve. Harmincasként ha nem a fiatalságod, az idődet akkor is "lopja".

De szexre tök oké, csak figyelj, hogy ne ess bele és ne hitegessenek.

2023. aug. 16. 08:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!