Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok mi alapján detektálják az alfákat? Van rá valami módszerük, vagy ösztönösen jön?
Én még soha az életben nem gondoltam arra, hogy na most kinézek egy alfát magamnak. Ez nagyon férfi gondolkodás, mert ti mindenkit hierarchiába soroltok...
Az viszont rögtön látszik, ha egy férfi magabiztos, kezdeményező, nem pisil be a gatyójába ha feladat van, szeret beszélgetni, tettek mezejére lép. És ehhez semmi köze a magasságnak meg a kockahasnak.
Ezt azért is mondom, mert van például egy +190 magas ismerősöm, aki amúgy sportosabb alkat és arcra is helyes, de számomra ő az antiférfi megtestesítője, mert belül nagyon gyerekes és teszetosza.
De ez olyan mint a pasiknál amikor meglátnak egy szép nőt..
Itt is a szépségen van a hangsúly nézd meg a 2. Youtubeshortot amit küldtél még a pasas is meglepődött hogy milyen jóképű férfit talált itt (nekem mondjuk nem tetszik).
Igen olyan hogy csak ránézel es azonnal látni hogy alfa /chad vki.
De am ehhez nem is kell vmi überszépség sem. Elég ahogy egy pasi áll ahogy néz ahogy mozog, ahogy megjelenik, es ahogy látni hogy megáll a levegő is körülötte meg őt lesi mindenki mikozben semmi különöset nem csinál csak bement valahova meg néz meg áll meg ilyenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!