Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányoknak miért kell náluk SOKKAL magasabb srác? Légyszi áruljátok el, nem értem a gondolkodásmódot.
Tehát itt vagyok én, 176 cm magas csaj, a barátom 174 cm magas. Sokszor elgondolkodom, milyen jó érzés lehet, ha úgy ölelném meg, hogy a fejem az álla alatt van, az olyan klasszik mód cuki és kellemes lehet :D
Tehát hozzám az "ideális" társmagasság kb 185 körül lenne.
(Egyébként ettől függetlenül imádom a barátom, az sem érdekelne, ha 165 cm magas lenne, mert így szeretem, ahogy van, csak néha belegondol az ember.
(Nem, nem cserélném le soha senki másért. ) :D
Szóval most hozzátok fordulok, kolleginák: 155-165 centi közötti magassággal miért akar a többség 180+ palit maga mellé? Minek olyan magas? Nem elég nektek a 165-175 magas kandúr?
A válogatós magas lányok szerintetek mit éreznek, akik nem akarnak náluk jóval alacsonyabb férfival összejönni? Ti miért akartok minden áron ennyire magasabb embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!