Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsony lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányoknak miért kell náluk SOKKAL magasabb srác? Légyszi áruljátok el, nem értem a gondolkodásmódot.

Figyelt kérdés

Tehát itt vagyok én, 176 cm magas csaj, a barátom 174 cm magas. Sokszor elgondolkodom, milyen jó érzés lehet, ha úgy ölelném meg, hogy a fejem az álla alatt van, az olyan klasszik mód cuki és kellemes lehet :D

Tehát hozzám az "ideális" társmagasság kb 185 körül lenne.

(Egyébként ettől függetlenül imádom a barátom, az sem érdekelne, ha 165 cm magas lenne, mert így szeretem, ahogy van, csak néha belegondol az ember.

(Nem, nem cserélném le soha senki másért. ) :D

Szóval most hozzátok fordulok, kolleginák: 155-165 centi közötti magassággal miért akar a többség 180+ palit maga mellé? Minek olyan magas? Nem elég nektek a 165-175 magas kandúr?

A válogatós magas lányok szerintetek mit éreznek, akik nem akarnak náluk jóval alacsonyabb férfival összejönni? Ti miért akartok minden áron ennyire magasabb embert?

2023. aug. 13. 13:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
55%
De mi itt a kérdés? Hisz te is magasabb pasit akarsz, csak ez jutott.
2023. aug. 13. 13:54
 12/41 A kérdező kommentje:

Senki nem beszélt rajtad kívül elhajtásról.

Alacsony lányok, akiknek a kérdés szól, és akik szó szerint magas követelményeik vannak, tehát elsődleges prioritás, hogy jó magas srác legyen a kiválasztott, azt miért teszik\mondják\csinálják?

Elejétől kezdve erre várom csak a választ.

2023. aug. 13. 13:54
 13/41 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Nem tudom, sok lánynak az az egész személyisége hogy ő kicsi meg alacsony és ez az életének a narratívája.

Nyilván mindenkinek megvan a maga preferenciája, én személy szerint nem értem, mi a jó abban, hogy több hőfoknyi különbség van két ember között a magasságkülönbség miatt, kiáll a nyakuk, vagy gerincük. De hátha valakinek jó így, nekem ugyan mindegy :D

2023. aug. 13. 13:56
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok magasabb pasit, csak futógondolatként felötlik bennem évente egyszer, milyen lenne magasabbal lenni. Össze tudnék jönni én akár kosárlabdás gyerekkel is, de nem akarok, mert én a nálam 2 centivel alacsonyabb barátommal érzem jól magam, és azért ő felé kezdeményeztem(!), és őt szeretem olyannak, amilyen.
2023. aug. 13. 13:56
 15/41 A kérdező kommentje:
A többieknek is, köszönöm az eddigi válaszokat egyébként, adom a zöldeket.
2023. aug. 13. 13:58
 16/41 anonim ***** válasza:
93%
De ezek az alacsony lányok akik kizárólagosan felhajtják a magasabb pasikat ezek nem léteznek! Kölcsönös szimpátia létezik! Ez nem egyoldalúan működik, hogy az alacsony lányok határozzák meg kié lesz minden magas pasi, ezt értsd meg.
2023. aug. 13. 14:00
 17/41 anonim ***** válasza:
74%

Alacsony nő vagyok (153 cm), nem kizáró ok az alacsony termet pasiknál, de sokkal jobban bejön a magas. Szexuálisan és mindenhogy izgat a nagy méretbeli különbség.

„tekintélyt parancsolóbb, védelmezőbb, férfiasabb” Pontosan. Természetesen, ha nem 50 kiló vagy mondjuk félénk személyiség társul hozzá.

Nem érdekel, hogy a magas lányok mit gondolnak, éreznek, én nem veszek el senkitől senkit, hanem adott esetben engem választanak.

Amúgy meg miért kéne okvetlenül hozzám hasonlót? Én vékony is vagyok, mégis a masszívabb pasik jönnek be. És felőlem nyugodtan lehet egy vékony vagy átlag pasi is duci nővel.

5-ös: Neked igen, másnak nem, ill. olyan is van, hogy a magasság nem szempont, de úgy adódik, hogy annak a személyisége, egyéb külső jegyei fognak meg jobban, aki tökre „nem hozzád illene” magasságban. Amúgy meg bármilyen párt meg lehet szólni valamiért, de még jó, hogy a nagy többség le se kakkantja, más szerint illik-e a párjához, vagy sem.

2023. aug. 13. 14:01
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy kevésbé magas barátom (170cm), engem amúgy nem zavart mert halál szerelmes voltam. De mindig előjött emiatt a kisebbségi komplexusa. Nálunk a családban, baráti körben mindenki 180felett van, de inkább 190. Állandóan rosszul érezte magát emiatt, hogy eltörpül mellettük, és sok volt a vita hogy már kedve sem volt megjelenni közös eseményeken. Pedig mindenki lexarta hogy ő alacsonyabb, soha egy rossz nézést nem kapott. De nem csak ez volt a baj. Pl cipő vásárlásnál is állandóan hiszti volt, mert 40es lába volt, amire nyilván nehezebb férfi cipőt kapni. Állandóan felhúzta magát. Amiatt is hogy nem talált normális farmert, állandóan fel kellett varratni varrónővel az új nadrágokat, és neki ez gáz volt. A végén már olyan szinten elmérgesedett a dolog, hogy elkezdett leszólni mindenkit aki nála alacsonyabb, hogy "kisgyerek, törpe", stb. Amúgy nem emiatt mentünk szét de ebből többet nem kérek.
2023. aug. 13. 14:05
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Na.Kezdjük ott, hogy egy 165 cm-es nő egyáltalán nem alacsony, ez a női átlagmagasság.

Az átlagmagasság a férfiaknál 176 cm Magyarországon.

A hasonló a hasonlóhoz elv alapján egy átlagos magasságú nőhöz egy pont ugyanilyen férfi illik, tehát egy 165 cm-es nőhöz egy 176 cm-es férfi.

Egy 165 cm-es férfi több, mint 10 cm-el alacsonyabb egy átlag férfinél, tehát nem értem minek kéne egy átlagos magasságú nőnek?

Emellett mindenki abból válogat, amiből tud.Ha valaki válogathat, mert van bőven jelentkező, akkor nem fog arra gondolni, hogy melyik nyomorék lúzert bosszantja az, hogy neki van választási lehetősége.Azt fogja választani, aki tetszik neki.

Ui.Én 165 cm vagyok.Az ideális férfi magassága számomra 180 cm.Mondom, az ideális.

De én megfelelőnek tartok magamhoz egy 175 cm-es és egy maximum 185 cm-es férfit is.

A lényeg az, hogy én azokból valogatok, akik nálam próbálkoznak.Én arról nem tehetek, hogy általában a ~180 cm-es férfiak próbálkoznak nálam, így a férjem is 180 cm.

2023. aug. 13. 14:12
 20/41 anonim ***** válasza:
59%

6 Hu most rögtön hittem neked. Ja nem.

Amúgy szerintem sokan úgy vannak vele, hogy nem érzik annyira biztonságban magukat, a családjukat, ha mindketten kicsik, legalább az egyik legyen nagyobb a saját neméhez képest. Plusz akkor a gyerekeik is talán magasabbak lesznek. Mert amúgy tényleg sokszor a nagyon alacsony csajok ragaszkodnak a magas pasihoz, a magasaknak sokszor még vonzóbb is az átlag magas pasi, vagy alacsonyabb csak azért legyen kb olyan magas mint ő legalább.

2023. aug. 13. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!