Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsony lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányoknak miért kell náluk SOKKAL magasabb srác? Légyszi áruljátok el, nem értem a gondolkodásmódot.

Figyelt kérdés

Tehát itt vagyok én, 176 cm magas csaj, a barátom 174 cm magas. Sokszor elgondolkodom, milyen jó érzés lehet, ha úgy ölelném meg, hogy a fejem az álla alatt van, az olyan klasszik mód cuki és kellemes lehet :D

Tehát hozzám az "ideális" társmagasság kb 185 körül lenne.

(Egyébként ettől függetlenül imádom a barátom, az sem érdekelne, ha 165 cm magas lenne, mert így szeretem, ahogy van, csak néha belegondol az ember.

(Nem, nem cserélném le soha senki másért. ) :D

Szóval most hozzátok fordulok, kolleginák: 155-165 centi közötti magassággal miért akar a többség 180+ palit maga mellé? Minek olyan magas? Nem elég nektek a 165-175 magas kandúr?

A válogatós magas lányok szerintetek mit éreznek, akik nem akarnak náluk jóval alacsonyabb férfival összejönni? Ti miért akartok minden áron ennyire magasabb embert?

2023. aug. 13. 13:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
37%

Én számtalanszor tapasztaltam pl. társkeresőn, hogy 150-es lány/nő kifejezetten 180-at jelöl be minimumnak (hogy ebből mennyire enged adott esetben, pl. ha másban jeleskedik a férfi, azt nem tudjuk).

Alacsony férfiként ezt eleinte zavarónak találtam, hogy már így is limitált számomra a potenciális partnerek száma, és akkor még a legalacsonyabbak is a nagyon magasra hajtanak... Aztán utánaolvastam kicsit, és arra jöttem rá, hogy ez egy ösztönös, evolúciós dolog. Egyszerűen kompenzálni akarják az ilyen szempontból előnytelen géneket, ezért kifejezetten imponáló a nagy magasságbeli különbség. Azért, hogy ellensúlyozza, és az utódok minél magasabbak legyenek (ami kihatással lehet a túlélésre, legalábbis evolúciós szempontból, a természetben).

Nos, azóta igyekszem olyanokkal ismerkedni, akik nagyjából olyan magasak mint én, vagy csak picivel alacsonyabbak...

F 30

2023. aug. 13. 14:15
 22/41 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező bármit is akarnak az alacsony csajok semmire nem mennek vele ha nem akarják ugyanazt a magas pasik! Innentől neked mi is a közöd hozzá, hogy két ember mit akar egymással?
2023. aug. 13. 14:17
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

#21 Az alacsonyság vagy a magasság nem előnytelen gén, mindkettő előnyös, pont azért léteznek ilyen és olyan emberek is.

Ha már a biológiát hoztad fel.

Kutatások szerint a párkeresésben, a szaporodásban legsikeresebb emberek az alacsony, valamint a közepes magasságú nők, a legsikertelenebbek pedig a magas nők.

Férfiaknál a legsikeresebbek a közepesen magas, valamint az átlagnál kicsivel magasabb férfiak.A legsikertelenebbek az alacsony férfiak és az extrém magasak.

Emellett valóban, az emberek úgy választanak párt, hogy mindig szinten legyen tartva az utódok magassága.Tehát hogy se túl alacsony, se túl magas ne legyen az utód.

2023. aug. 13. 14:27
 24/41 anonim ***** válasza:
23%

23:

Én ezt értem, de én pusztán arról beszéltem, hogy a civilizált világtól eltekintve, a természetben (pl. vadászó gyűjtögető életforma), ha az utód szintén alacsony lesz, ez hátrányosnak tekinthető. És ezért nem tudatosan, ösztönösen próbál kompenzálni a nő. Ezt mondják azok a tudósok, akik evolúciós biológiával, pszichológiával foglalkoznak... Tehát ez lehetne egy magyarázat.

2023. aug. 13. 14:39
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

#24 Értsd meg, hogy nem hátrányos, különben nem léteznének alacsony(abb) emberek.

Ráadásul ha az emberiség történetére visszatekintünk, az emberek sokkal kisebbek voltak, mint manapság.Ha ez hátrányos lett volna, akkor kihalt volna az emberiség.

Hideg éghajlaton pl. kifejezetten előnyös az alacsonyabb termet, hiszen kisebb eséllyel fagy meg, kevesebb táplálék elég, sokkal jobban bírja a hideget (pl eszkimók).

A legelönyösebb az, ha egy ember közepes magasságú, mindig ehhez mérten próbálnak az emberek korrigálni.

2023. aug. 13. 14:45
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
157 cm vagyok, nekem mindig is inkább 175 cm körüli pasijaim voltak, ez a magasság jön be. 180+ magasakkal inkább csak szex volt.
2023. aug. 13. 14:46
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Mert nekem a magas férfiak tetszenek. 🤷🏼‍♀️

Nincs benne logika vagy praktikum, ezeknek társkeresésben kevés szerep jut, ha jut.

2023. aug. 13. 14:54
 28/41 anonim ***** válasza:
12%
Gázos..180 centis palik meg nezik miert vagy ilye torpikevel.
2023. aug. 13. 14:55
 29/41 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, ennyi. Sztem ez még mindig jobb, ha vki őszintén bevallja, hogy mi tetszik neki és nem hülyít mást, mint aki összejön egy nála alacsonyabbal, aztán azon nyafog, hogy vele miért nem tud romkom film szerűen kinézve romcsizni...
2023. aug. 13. 14:56
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

24:

Na de várj csak egy pillanatot...

Persze hogy kisebbek voltak az emberek régen, de hát ezzel pont az én mondandómat támasztod alá: hosszú időintervallum alatt a magasabb gének szelektálódtak inkább.

Én nyilván a relatív testmagasságról beszéltem, pl. egy vadászó/gyűjtögető törzsben, igenis az alacsonyabb potenciálisan hátrányokkal indult.

De ez a civilizált világra is igaz lehet, legfeljebb más tekintetben.

Ajánlom figyelmedbe a statisztikákat erről. A céges vezető pozíciókban messze a magas egyének a felülreprezentáltak. Nagy általánosságban beszélve, egy magas férfinak könnyebb az élete sok szempontból, szélesebbek a munka, szociális, és partnerválasztási lehetőségei. De szerintem ezt mindenki érzi is, hiszen képzeld el: 185cm CEO vs. 165cm CEO...

Nem tudom mi értelme lepontozni amit írtam, hiszen csupán a saját társkeresős tapasztalatom osztottam meg, illetve tudósok magyarázatait.

És...! Hogy ellenpéldát is említsek:

Van egy kisebb népcsoport, talán valahol az ázsiai szigetvilágban (nem emlékszem, de biztosan rá lehet keresni valahogy), ahol halászatból élnek, az a legfőbb prioritás, és az alacsonyabb férfiak a legjobb halászok. Tehát, az alacsony férfiak termelik meg a túléléshez szükséges erőforrást, és ezáltal ők konkrétan az alfa hímek, ebben az adott népcsoportban, szóval ilyen is létezik...

2023. aug. 13. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!