Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsony lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányoknak miért kell náluk SOKKAL magasabb srác? Légyszi áruljátok el, nem értem a gondolkodásmódot.

Figyelt kérdés

Tehát itt vagyok én, 176 cm magas csaj, a barátom 174 cm magas. Sokszor elgondolkodom, milyen jó érzés lehet, ha úgy ölelném meg, hogy a fejem az álla alatt van, az olyan klasszik mód cuki és kellemes lehet :D

Tehát hozzám az "ideális" társmagasság kb 185 körül lenne.

(Egyébként ettől függetlenül imádom a barátom, az sem érdekelne, ha 165 cm magas lenne, mert így szeretem, ahogy van, csak néha belegondol az ember.

(Nem, nem cserélném le soha senki másért. ) :D

Szóval most hozzátok fordulok, kolleginák: 155-165 centi közötti magassággal miért akar a többség 180+ palit maga mellé? Minek olyan magas? Nem elég nektek a 165-175 magas kandúr?

A válogatós magas lányok szerintetek mit éreznek, akik nem akarnak náluk jóval alacsonyabb férfival összejönni? Ti miért akartok minden áron ennyire magasabb embert?

2023. aug. 13. 13:08
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
95%

Ha megfeszítenek sem értem, hogy a magassághoz miért állnak így az emberek. Miért keverik bele az észszerűséget az egészbe.

Ha egy férfinak a jó alakú, hosszú hajú nő tetszik, megértjük. Akkor is, ha a férfi elhízott és kopasz. Ha egy nőnek a sportos, jóképű férfi tetszik, megértjük, akkor is, ha a nő elhízott és csúnya az arca.

Mit nehéz megérteni abban, hogy van, akinek tetszenek a magas férfiak?

Miért a magasság az egyetlen tulajdonság, amiben úgy tűnik, formula van arra, hogy nekem csak olyan férfi tetszhet, aki

(saját magasságom) +/- 8 cm

És miért nincs ilyen kilókkal, hajhosszal, szemszínnel, akármi mással?

2023. aug. 13. 15:42
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
30 ráadásul kevesebbet is esznek, nagyon gazdaságosak.
2023. aug. 13. 16:30
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Én 158 cm vagyok, nem hordok magassarkút, az esetek 70%-ban nem tudom megítélni, hogy valaki 168 cm vagy 185. Talán afölött látom vagy ha mások mellett áll, de sokszor meglepődöm rajta, hogy ki a magasabb két ember közül.

Mikor magas pasim volt (190+), akkor az pont ugyanolyan véletlen volt, minthogy a férjem 178 cm lett…

2023. aug. 13. 19:32
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
33: ezt amúgy adom. Nekem csak akkor tűnik fel, hogy vki mennyire magas, ha 195 centi vagy afölött van az illető, a 156 centimmel. Tetszett már 165 centis férfi is, és a 185 centis exem sem a magassága miatt tetszett, hanem az arca és a kisugárzása miatt. És ha vissza is utasítottam volna, nem lett volna garancia arra, hogy pont egy "magasságban jobban hozzáillő csajt" választott volna helyettem.
2023. aug. 13. 19:38
 35/41 anonim ***** válasza:
27%

Én 1.70 vagyok, exem 1.78 volt. Én halálosan szerelmes voltam belé de azért zavart hogy pl nem tudta a karjával a vállam felett átkarolni engem. Ha magassarkút vettem fel akkor egyszintben voltunk. Hogy soha nem kellett “felnéznem” rá. A szemünk és a szánk kb egyszintben volt. Hogy nem volt soha kiskifli-nagykifli. Egy kifliméret volt :D

Most a szakítás után kifejezettem a 1.85 nekem a minimum akit keresek. Pl nyár elején voltam randizni egy 1.94 magas sráccal, teljesen más volt a dinamikája az egésznek. Valahogy sokkal vonzóbb az egész, nyilván evolúciós szempontból ilyen védelmező hatást kelt. Vele az volt az érzésem hogy ő megvédene egy támadástól, exemmel meg inkább együtt futnánk a támadás elől :D azért nem mindegy.

2023. aug. 14. 13:06
 36/41 anonim ***** válasza:
18%
Mert kompenzálni akarják a csivava génjeiket, és sokaknak az lesz élete fénypontja, ha elmondhatja hogy "a zén uram 190 magas", azon felül tényleg nulla. Plusz sok pasinak lehet nagyon alacsony önértékelése/színvonala, mert rendszerint egész kellemes külsejű vagy tök átlagos férfiakat látok elhanyagolt, tátott szájú nőkkel, vagy partra vetett belugákkal (és nem, nem hiszem hogy mindnek annyival jobb természete meg személyisége lenne)
2023. aug. 14. 13:31
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

35:

Jaj hagyjuk már ezt a védelmezést. Baromság.

Ha egy 170 körüli férfinek van küzdősportos tapasztalata (tehát tudja mit csinál, és mentálisan is felkészült, nem blokkol le vagy pánikol) és kondiban van, akkor ő ellene egy átlagos férfinek abszolúte semmi esélye sincs, hiába egy fejjel magasabb... (Ez testsúlyra is érvényes, keress pár videót neten ahol kisebb termetű elbánik a nála sokkal nagyobbal.)

2023. aug. 14. 14:35
 38/41 anonim ***** válasza:
84%
37- megérkezett az ügyeletes 1.65 cm férfi fusztrált delikvens…
2023. aug. 14. 14:37
 39/41 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor nem értitek az ösztönt, csak amikor azt kell megmagyarázni, miért 12 éves feleséget akartok?
2023. aug. 14. 14:38
 40/41 anonim ***** válasza:
63%

#30 Ezt próbálom veled megértetni, hogy önmagában a magas és az alacsony gén az nem előnyös, vagy hátrányos.Mindnek megvan a maga haszna.

Emellett nem azért magasabbak most az emberek, mert a magas gének szelektálódtak ki, hanem azért, mert sokkal kényelmesebb az életünk, bőségesen van táplálék.

Írok egy példát.Ha valakit a genetika arra predesztinál, hogy 175 cm legyen maximum, akkor jó étkezéssel, egészséges életmóddal elérhet 175 cm magasságot.

De ha szegényesen táplalkozik gyermekkorában, akkor lehet, csak 168 cm lesz.Remélem így érthető, amit írtam.

Így ezáltal, hogy bőségesen van táplálék, mindenki kimaxolja a genetikailag adott, maximum magasságát.Ezért van az, hogy manapság magasabbak az emberek.

A környezeti hatásokról meg az ételekben található adalékanyagokról, hormonokról nem is beszélve...

Ugye a gyerekeknél is sokkal hamarabb következik be a nemi érés, köszönhetően ugyanezen okoknak.Ez sem feltétlen pozitívum.

A CEO-s példa teljesen más, ott az emberek rendelnek hozzá bizonyos tulajdonságokat a magassághoz, aminek semmilyen alapja nincs.

Számos világ sorsát befolyásoló figura, esetleg politikus, miniszterelnök, elnök nem magas(ennél magasabb szintű vezetőt nem igen lehet találni).

Ez a magasság vs vezetői képesség pont olyan kitalált, áltudományos hülyeség, mint azt mondani, hogy minél sötétebb a bőröd színe, annál deviánsabb vagy genetikailag.Holott ez nyilván nem igaz.

2023. aug. 14. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!