Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsony lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányoknak miért kell náluk SOKKAL magasabb srác? Légyszi áruljátok el, nem értem a gondolkodásmódot.

Figyelt kérdés

Tehát itt vagyok én, 176 cm magas csaj, a barátom 174 cm magas. Sokszor elgondolkodom, milyen jó érzés lehet, ha úgy ölelném meg, hogy a fejem az álla alatt van, az olyan klasszik mód cuki és kellemes lehet :D

Tehát hozzám az "ideális" társmagasság kb 185 körül lenne.

(Egyébként ettől függetlenül imádom a barátom, az sem érdekelne, ha 165 cm magas lenne, mert így szeretem, ahogy van, csak néha belegondol az ember.

(Nem, nem cserélném le soha senki másért. ) :D

Szóval most hozzátok fordulok, kolleginák: 155-165 centi közötti magassággal miért akar a többség 180+ palit maga mellé? Minek olyan magas? Nem elég nektek a 165-175 magas kandúr?

A válogatós magas lányok szerintetek mit éreznek, akik nem akarnak náluk jóval alacsonyabb férfival összejönni? Ti miért akartok minden áron ennyire magasabb embert?

2023. aug. 13. 13:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
82%
Más embereknek más tulajdonságok vonzóak; nem értem, mit kell ezen ennyit gondolkozni.
2023. aug. 13. 13:09
 2/41 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert egy átlagos férfi 12 centivel magasabb egy átlagos nőnél. Ez a normális.
2023. aug. 13. 13:11
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek... Párom 167cm én 153cm.
2023. aug. 13. 13:11
 4/41 anonim ***** válasza:
81%

“Nem elég nektek a 165-175 magas kandúr?”

Na ezt a béna kandúr kifejezést meg a “miért nem elég nektek” siralmat is az incelek nyomatják, kicsit sem átlátszó. Annyira vagy nő, mint én a pápa..

2023. aug. 13. 13:15
 5/41 anonim ***** válasza:
29%
Pont mostanában figyeltem meg én is, hogy az ilyen 150 cm-s csajok akkora pasikkal vannak hogy kb a mellükig érnek. Nem is értem egyik oldalt se. Nekem a 0-10 cmvel magasabb az ideális, sose kellett volna olyan aki mellett gyereknek látszom. Akkor se ha én is 150 cm lennék.
2023. aug. 13. 13:21
 6/41 A kérdező kommentje:

1\ nyilván, de én úgy veszem észre, hogy 80%-ban ilyen párok léteznek, hogy a kicsi lány összejön egy egyébként is magas fickóval.

2\ oké, de ez nem válasz, hogy egy átlag alatti lány (pl. 155 ) miért akar átlag feletti (pl. 185) férfival összejönni?

Nem pont ez a 12 cm kellene "kódolva" lennie az emberekben?

3\ na, ti vagytok a 20%, akik jól megtalálták egymást magasságilag. Remélem egyébként, lélekben is jól összeilletek <3

4\ a kandúr kifejezés nálunk általános. Nem kell ebbe semmilyen incel férfiséget belemagyarázni. :'D

Egy szimpla középmagas csaj vagyok, aki mivel nem alacsony, nem tudom megérteni az alacsony nők nézőpontját. Erről szól a kérdés.

2023. aug. 13. 13:26
 7/41 anonim ***** válasza:
81%

És most mit vársz? Zavarjunk el mindenkit, aki megszólít, és 12 cm-nél több a magasságkülönbség?

Vagy neked eddig csak úgy volt pasid, ha te szedted fel?

2023. aug. 13. 13:37
 8/41 A kérdező kommentje:

Nem, 7-es, félreérted. Rengeteg helyen hallom, látom, olvasom, hogy nagyon sok alacsony lány kifejezetten 180 feletti pasikat keres, csak velük áll szóba. Ennek a miértjét keresem.

Igen, 3 eddig létezett kapcsolatomból 2-nél én szedtem fel a pasit, így a jelenlegi barátomat is. Hogy jön ez ide?

2023. aug. 13. 13:42
 9/41 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen lényegtelen ezen filóznod mert ez nem úgy működik, hogy nektek azért nem jut magas mert az alacsony lányok elrabolják előletek. Jölcsönös szimpátián múlik a dolog, ha egy magas pasinak szintén tetszik az alacsony csaj a földhöz verdesheted magad akkor is össze fognak jönni. Innentől kezdve mi értelme van ennek a kérdésnek?? Vagy komolyan gondolod, hogy egy alacsony a nőnek el kell hajtania valakit csak mert magas, hogy nektek jusson?
2023. aug. 13. 13:48
 10/41 anonim ***** válasza:
75%
Mert jobban néz ki egy magasabb srác, tekintélyt parancsolóbb, védelmezőbb, férfiasabb, nagyobb az önbizalma. Ezzel nem azt mondom hogy minden magas srác ilyen, de ha összehasonlítunk ugyanolyan személyiséggel rendelkező 170 és 190 magas srácot érezhető a különbség.
2023. aug. 13. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!