Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nokent kerdezem, tenyleg divat lett ez a magassag-fetis ferfiak iranyaba, vagy csak onbizalomhianyos fickok rugoznak rajta?
Ertem, egy nagydarab, magas testes no hizelgobben latja sajat magat egy nala joval magasabb pasi mellett. Ezt alairom.
En baromi valogatos vagyok, de egyetlen kriterium, hogy ranezek, es erezzem azt, hogy megall az ido, hogy megszunik minden letezni, hogy ki ez. Lehetett annak idejen szoke, barna, nagyon magas, alacsony. Mondjuk valami korulirhatatlan kozos lehet, hogy volt bennuk.
De annyira emlekszem, ha kozelrol lathattam a ferfit, akit tavolabbrol annyiszor lattam szivdobogva, hogyha akkora volt, mint en mondjuk, akkor ez is o volt, hozza tartozott ahhoz, ami senki mas, csak o.
Ma egy ferfival beszeltem, baromi rondanak talaltam, es kicsit sem hasolitott egy regi szerelmemre, de ahogy feloldalt allt, kicsi, a valla, karja, tartasa, es ez a bazi alacsonysaga szinte vonzott, mert az a valaki jutott eszembe rola. Ott pedig a testmagassaga volt a legutolso dolog.
A kerdesem reszben koltoi volt, de valodi is.
Kiktől kérdezed, férfiaktól, vagy nőktől?
Én látom, hallom ezt a magasság-dolgot nőktől, tehát ez nem kitaláció. Szerintem gyerekes dolog, hogy ebben merül ki egyeseknél a főszempont. De nyilván fordítva is vannak bajok.
Leginkább az online térben számolják ki egyes nők az elvárt cm minimumot a [magasság+cipősarok méret+még egy pici] egyenlet szerint, ahol a sarokméret>=10 cm.
Nem ez a többség, de sok ilyet láttam.
Persze tudom, hogy a vonzalmat nem lehet megerőszakolni, ezeknél a konkrét eseteknél mégis az volt az érzésem, hogy elsősorban nem partner, hanem sokkal inkább ruházati kiegészítő volt a keresés tárgya.
A gyakorin latom, ami nem reprezentans. Noktol kerdezem nokent.
Mindekozben iszonyu idegesito szamomra egy onbizalomhianyt kompenzalni probalo seggdugasz. Nyolcvanas, kilencvenes evekben ez nem volt. Egesz biztos volt magas hangado fiu, pasi, de mellette kozepes, kisebb, nem volt erdekes.
Nemreg viszont nalam fiatalabb alattomosan megkeseredett pasikkal talalkoztam, akiknel kozponti szerepe volt.
Ez pont a pasik vékonyságfétisének a párja.
Egyszerűen az emberi faj hímegyedei nagyobbak, nehezebbek, erősebbek. Ezért ösztönösen vonzóbb egy magas, széles vállú férfi, és egy vékony, alacsony(abb) nő.
Férfiból se sok van, akinek bejön, ha a barátnője magasabb és nehezebb.
Nagyon szamit a kulso, nagyon. De mikor nem katalogusbol keresek pasit, hanem a valo eletben ismerek valakit, akkor a hangsuly, nezes, szep orrnyereg, szexi torzs, es az egesz egyben, a szemelye, amit a tudatalatti kod-leolvasommal kovetek, az nem fogja azt mondani, jo lett volna, ha magasabb. Pl beleszeretsz, mikor ulve lattad, mikor olyan emberek mellett allt, hogy nem tudhattad.
En elhiszem, hogy ma nem igy megy. Tokre orulok, hogy korabban szulettem, amikor a valosagba szerettunk bele. Szenvedni persze lehetett nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!