Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nokent kerdezem, tenyleg divat lett ez a magassag-fetis ferfiak iranyaba, vagy csak onbizalomhianyos fickok rugoznak rajta?
Ertem, egy nagydarab, magas testes no hizelgobben latja sajat magat egy nala joval magasabb pasi mellett. Ezt alairom.
En baromi valogatos vagyok, de egyetlen kriterium, hogy ranezek, es erezzem azt, hogy megall az ido, hogy megszunik minden letezni, hogy ki ez. Lehetett annak idejen szoke, barna, nagyon magas, alacsony. Mondjuk valami korulirhatatlan kozos lehet, hogy volt bennuk.
De annyira emlekszem, ha kozelrol lathattam a ferfit, akit tavolabbrol annyiszor lattam szivdobogva, hogyha akkora volt, mint en mondjuk, akkor ez is o volt, hozza tartozott ahhoz, ami senki mas, csak o.
Ma egy ferfival beszeltem, baromi rondanak talaltam, es kicsit sem hasolitott egy regi szerelmemre, de ahogy feloldalt allt, kicsi, a valla, karja, tartasa, es ez a bazi alacsonysaga szinte vonzott, mert az a valaki jutott eszembe rola. Ott pedig a testmagassaga volt a legutolso dolog.
A kerdesem reszben koltoi volt, de valodi is.
Jajj, menj már ezzel az ócska dumával! Hány éves vagy, 200?
Én meg 45. Anyámnak is az tetszett meg apamban elsőre, hogy magas és sportos alkata volt. Apámnak meg az tetszett meg, hogy anyám is kicsi és törékeny volt. Még nyugdíjas koràban is fel tudta kapni.
Szerinted akkoriban centivel futkostak a nők?
Téged nem érdekel a magassága és a testalkata. Rendben van. Te dolgod. De miért kell ezen ennyire pattogni, hogy más meg mást tart fontosnak?
Én se vagyok nagy, 160 cm alatt. Lehet lepontozni, de nem tudnék vonzódnu egy nálam alacsonyabb férfihoz. Szerencsére nem is igen létezik ilyen.
Csak annyi hogy ne legyen alacsonyabb nálam, de nem hiszem hogy ez akkora óriási felszínes igény lenne lol
Akinek ez akkora baj, az vegye fel a kapcsolatot az ügyvédemmel, vagy mittudomén.
Amúgy elég fura vagy kérdező "Pl beleszeretsz, mikor ulve láttad"
Ki a fszom szeret bele valakibe akit konkretan életében először lát? Mi a franc? Te csak járod a várost random és amíg megveszed a halrudacskát a Lidlben, beleszeretsz 5 emberbe..?
Meg ez a katalógusból kiválasztott társ duma is általában incel mantra szokott lenni... hmm.
Na mindegy. A magasság tényleg számít valamennyire, ez van. Ugyanúgy egy rakás férfi lesz komplexusos egy magasabb nőktől. Kérik a csajt hogy nehogy magassarkú vegyen fel mellettük, meg ilyenek😂😂
Emiatt is írj ki egy kérdést gyorsan!
Amúgy a férfi cipőnek is van pár cm sarka, szóval nem mezítláb fog a magassarkús párja mellett menni. Ezen kívül szerintem az alacsonyabbakat már a haverok is nehezebben fogadják be, mikor még a nők nem is olyan fontosak, és emiatt is lesz komplexusuk, meg a családban is be-beszólogatnak, magasabb tesó megveri stb.
Szóval lesz egy rakás hátrányuk, és aztán van amelyik ezt nem tudja kezelni. A nők is általában pont azok a hangosabbak akik a magasságot is hangoztatják, pedig szerintem legtöbb nőnek teljesen megfelel egy hozzá illő hasonló magasságú.
Alapvetően gyakorlatban szerintem nem igaz. Annyi igaz, hogyha látványosan alacsonyabb a férfi a nőnél, akkor az a legtöbb nőnek inkább kizáró ok.
Én is sírhatnék, hogy azt tapasztalom, hogy a legtöbb férfinak (alacsonyabbaknak és magasabbaknak is) az alacsony nők jönnek be az én 173 centim már sokaknak túl magas. De csak azért, mert sokszor ezt látom, ez is csak hülye általánosítás lenne.
Van párom egyébként, pár centivel magasabb csak nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!