Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat még elkérni egy nőtől a telefonszámát a 25-35 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 17:25
1/6 anonim válasza:
Igen,mindig azt kérem. Mit kéne?
2/6 anonim válasza:
Hat figyelj, tolem kb sosem kertek meg el, mindig vagy instagram vagy facebook. De eskuszom nekem tokre tetszene ha valaki a regimodi stilusban kozeledne felem. Nyilvan a mai vilagban sokszor nem banom hogy nem a szamomat kerik el mert sok a fura beteg alak de ha beszelgetsz a novel es ugy latod szimpi vagy neki is szerintem siman kerd el a szamat. Sokkal stilusosabb mint egy "ird be az instaneved". Amugy meg nekem az is tetszene ha megadnam a szamom es kesobb felhivna hogy miujsag es pl telefonban hivna el randizni.
3/6 anonim válasza:
Gaznak tartom,ha vki nem tart lepest a korral. Snap,viber,whatsapp,insta ok. Sokkal gazdasagosabb.De telefonalni meg sms-t irni nem fogok.
4/6 anonim válasza:
En 40 vagyok, de telszamot nem adnek, csak insragramot
5/6 anonim válasza:
Fiatal vagyok, 20-as éveimben járok, telefonszámot sose kértek, de ahogy előttem is írták, nekem is tetszene. Sokkal szimpibb, mint ha fb-ot v Instagramot v bármit. Szóval nekem bejönne a telefonszám, szerintem személyesebb dolog is telefonálni, mint írogatni. Azt nem is szeretek.
6/6 anonim válasza:
Soha nem adok telefonszámot. Rengeteg beteg állattal volt dolgom, ezért se telszám, se cím, se semmi amiből több infót szerezhet, mint amit szeretnék kiadni. Sokszor még az igazi nevem sem árulom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!