Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ghostingolás miért divat?
Mert ennyire kerülik a konfliktusokat az emberek.
Plusz sokan értetlenkednek… Megmondom nekik, hogy ennyi volt a dolog ez meg ez miatt és akkor próbálnak megalkudni vagy magyarázkodni, nem tudják elfogadni a dolgot csak úgy.
Mert fogalmuk sincsen hogyan kell befejezni egy ismerkedest.
No reszerol a nem sokszor nem eleg zalkalt probalkozik utana a pasi.
1, A magyar ilyen; 2, A társadalomnak nincs konfliktusmegoldó képessége;
3, Nagyobb tűrőképesség kellene az érzékenyebb személyeknek;
4, Nincs nagy értelme ma kapcsolatot tetemteni, mert sok az érzelmileg sérült személy;
5, A magyar nem szeret/nem tud semmiért sem felelősséget vállalni.
"Főleg abban az esetben, ha KÖLCSÖNÖSEN lett energia fektetve az ismerkedésbe."
Ebből a mondatból egyértelmű, hogy te számonkérted volna, ha szemtől szembe közli veled, hogy ennyi volt, kérdező. Na, ez az, amire neki egyáltalán nem volt semmi szüksége.
Az én szemszögömből azért, mert egyrészt vannak akik megérdemelik:
Amikor egy ember odáig süllyed a szememben, hogy minden tiszteletét elveszíti irányomban, akkor már nem akarok felé semmilyen tiszteletet mutatni, hanem ignorálom.
Másrészt fiss ismerkedésnél meg azért, mert ha azt látom, hogy a másiknak teljesen érdektelen vagyok, és nem alakult ki vele semmi, akkor meg nem kell búcsúszkodni. Felesleges. Egyszerűen tiltom, neki valószínűleg fel sem tűnik, hiszen tesz rám nagy ívben.
"Viszont kétségek közt hagyni a másikat, nagyon aljas dolog"
Akit legutóbb ghostingoltam, az engem hagyott kétségek között többször is.
Szóval megérdemelte, amit kapot. Bár őt ismerve, neki mindegy, hiszen saját bevallása szerint nem kötődik senkihez(!)
Egyébként akkor ignoráltam, amikor megismertem a jelenlegi barátnőmet. Ő rádöbnentett, hogy kivel érdemes foglalkozni, és kivel nem.
#6 voltam.
Èn elsőnek megmondtam mindig normálisan hogy ez nem fog menni. Ha abból nem èrt akkor jött a tiltás, mert sokan nem tudták felfogni, hogy ami nem megy az nem megy.
Igazából fèlnek az emberek attól hogy kimondják, kerülik a kènyelmetlen helyzetet. Mèg akkor is ha a másik emiatt rosszul èrzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!