Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ghostingolás miért divat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ghostingolás miért divat?

Figyelt kérdés
Undorító szokás. Nemtől függetlenül. Főleg abban az esetben, ha KÖLCSÖNÖSEN lett energia fektetve az ismerkedésbe. Legalább annyit írhatna a másik, hogy hagyjuk egymást. Vagy ez miért jó egyáltalán?
2023. márc. 8. 04:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Különb vagyok nála, ugyanis nagyon sokáig kiálltam mellette, és tűrtem neki.

Ő ezt nem tette volna meg, hiszen nem kötődik senkihez. Konkrétan 1 évet vártam arra, hogy rendezni tudjam vele a dolgokat, de még aztán is megmaradt az a taszító alaptermészete, amivel megsíratott engem.

Nem értek egyet azzal a nézettel, hogy a primitív emberek aljas húzásait nekünk jóval kellene viszonozni, örökké. Ez egy nagyon rossz életstratégia. Eleinte lehet ilyet tenni, de aki a végtelenségig ezt teszi, és nagyon jószívű marad, azt előbb-utóbb ki fogják használni.

Meglátásom szerint indokolt bizonyos esetekben bunkónak lenni, azzal, aki megérdemeli.

De ha te ilyen keresztény típus vagy, aki mindenkivel udvarias, hát tedd. De ne akarj arról meggyőzni, hogy ez helyes.

2023. márc. 8. 07:56
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Gyakorlott ghosterként mondom: a nemválasz is válasz. Nem érzem úgy, hogy magyarázkodnom kellene, mert nem ígértem semmit. Tehát, ha te folyamatosan írogatsz másnak, vagy találkozót kérsz, de nem kapsz választ ezekre, akkor az is egy válasz, még pedig a nem.
2023. márc. 8. 08:13
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj hogy ha megírom egy srácnak hogy nem! Akkor jön a miért? És egyre dühösen lesz és vita alakul ki. Egyszerűbb letiltani (ha még nem volt személyes ismeretség) és annyi.
2023. márc. 8. 08:47
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

Letiltással nem érsz el semmit. Megtalál más profillal. Eltűnsz a közösségi médiákról, hogy nem találhasson meg? Primitív hozzáállás. Akkor miért használod? Kielégítenek a meglévő ismerőseid, nincs társasági igényed?

Egyáltalán tudsz élni így?

Nem, mert korosztályod ebben nőtt fel.

Nőj fel!!!

2023. márc. 8. 09:25
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez a legkönnyebb megoldás és az emberek általában szeretnek a komfortzónájukban maradni. Az is igaz, hogy sok esetben nem is lenne más megoldás, mert az illető nem értené a visszautasítást, de így meg olyanokat is ghosting-olnak, akik amúgy jószándékúak.
2023. márc. 8. 11:26
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

Kényelmesebb leszarni a másikat, majd ha esetleg a nemtetszését fejezi ki akár a legkulturáltabb módon is, addig fesziteni amig nem akad ki, majd közölni vele, hogy jobb is ha nem folytatják, mert egy idióta.

Sokkal egyszerűbb ez, mintsem leírni egy mondatban, hogy nem szeretné folytatni.

2023. márc. 8. 12:36
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Mocskos féreg szokás a ghostingolás. Érdekes én tudom közölni, ha nem szeretnék tovább ismerkedni. De hiába nem mindenki születik gerinccel.
2023. márc. 8. 19:43
 18/21 K.O. ***** válasza:
62%
sztem ilyet egy ember addig csinal, amig valakin keresztul vissza nem kapja.. aztan megerti, hogy ez miert esik 5zarul
2023. márc. 8. 20:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem a másikat minősíti. És csak kifogás, hogy nem érti a visszautasítást és félni kell a magyarázkodástól. Ilyen nincs. Odáig oké, hogy senki sem köteles magyarázkodni a másiknak. Nem is kell. De a minimum tiszteletet meg lehetne adni azzal, hogy legalább jelzed felé, hogy nem érdekel igazán. És ne rabold az idejét.
2023. márc. 8. 21:19
 20/21 K.O. ***** válasza:
83%
pontosan, tisztelet.. mert hat valami kis kozuk volt egymashoz, akarhogy is alakult
2023. márc. 8. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!