Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora gáz, hogy mélység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora gáz, hogy mélységesen elítélem a ghostingolást?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 18:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Alapvetően szerintem mindenki elítéli, nem? Vagy lemaradtam valamiről?
2021. nov. 6. 18:14
 2/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ítéli el mindenki. Nemrég kiírtam egy kérdést, miszerint felelősséggel tartozunk-e az általunk "megszelídített" emberekért, és a konklúzió az lett, hogy az én tornyomban van a baj, amiért nem tudom könnyen venni, ha valaki szó nélkül távozik az életemből.
2021. nov. 6. 18:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azokkal nincs dolgod, akik így gondolkodnak, teljesen más az értékrendjük.
2021. nov. 6. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
3-asnak, a stílusa ellenére egyébként igaza van, mindenki magáért felelős, ha szerinted gáz, akkor az nem fog megváltozni, csak mert a neten pár anonim arc azt mondta, hogy nem gáz
2021. nov. 6. 18:23
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Megkaptad már az előzőnél is a magyarázatot, hogy miért vagy ghostingolva. Így, hogy nem bírsz lekattanni a dologról méginkább érthető, gondolom a hölgyekkel is így vagy. Aki az első randi után már Exupery idézettel jellemzi a lelki összeköttetést, az beteg.
2021. nov. 6. 18:27
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
#5 Semmivel sem fölöslegesebb, mint a kérdésed. 🤷‍♂️
2021. nov. 6. 18:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam az előző kérdést.

Szerintem mindenki egyformán megérdemli az egyenességet, őszinteséget, nekem is ez a vesszőparipám. Viszont én már jó néhány keserű tapasztalattal a hátam mögött azt is képes vagyok elfogadni, ha nem kellek. Csak nyilván jobban esik, ha ezt nyíltan kimondják.

2021. nov. 6. 18:30
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#9 akkor még nem voltál úgy visszautasítva, mint pl én, kövér vagyok, igen elég nagy negatívum, az egyik lánynak annyi volt a reakciója, hogy nem disznópásztor ő.

Ettől azért az is jobb lett volna ha nem ír semmit

2021. nov. 6. 18:34
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Csakhogy a kérdező részletes beszámolót szeretne az elutasítás okáról, és nem fogja fel, hogy az emberek többsége nem szeretne idegennek magyarázkodni, mert 10-ből 9-szer azt tapasztalják, hogy ilyenkor jön a szitkozódás és zaklatás. Továbbá azt sem képes feldolgozni, hogy egy randi után semmiféle felelősség és "megszelidítés" nincsen. Továbbá jó ötletnek tartja hogy már az első találkozásnál kitárulkozik a múltja sötét foltjaival együtt.
2021. nov. 6. 18:36
 10/20 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Szerintem helyzetfüggő.

Alapvetően elítélem, de pl. én már jártam úgy, hogy baromi egyértelmű volt, hogy nekem nem jött be valaki (nem voltam aktív a kommunikációban, nem egyeztem bele a semélyes találkába), vagy nem akartam tőle semmit, esetleg többször a tudtára is adtam neki ezt, és ennek ellenére nem állította le magát, és akkor bizony ghostingoltam vagy épp tiltottam is.

Vagy ha valaki ismeretlenül rám ír, hogy mizu, heló, deszépvagy mittudomén, azoknak nem írok vissza.

De ha már valakivel egy ideje találkozgatok és meggondolom magam, akkor elmondom neki normálisan, hogy részemről ez ennyi volt. Ez nem őszinteség meg egyenesség kérdése, hanem egyszerűen arról van szó, hogy egy felnőtt ember tudjon már egészségesen kommunikálni legyen szó bármiről.

Nem azért, mert tartozok neki, de pl. nekem is kevésbé esik rosszul az, ha valaki egyenesen elutasít, mint az, hogy egyszercsak ghostingol.

2021. nov. 6. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!