Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora gáz, hogy mélység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora gáz, hogy mélységesen elítélem a ghostingolást?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 18:13
1 2
 11/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Amikor egyenes kommunikációról beszélek ghosting helyett, akkor arra gondolok, hogy "ne haragudj, megismerkedtem valaki mással" vagy "jól éreztem magam veled, de nem érzem azt a pluszt, ami nekem egy romantikus kapcsolathoz kell" vagy "nem hiszem, hogy a jövőben randiznunk kéne, de örülök, hogy megismertelek" vagy "részemről ebből nem lesz semmi komoly, további sok sikert" vagy "Ne haragudj, felhalmozódtak a személyes jellegű problémáim, nem vagyok olyan helyzetben, hogy most a randizásra koncentráljak" vagy "Örülök, hogy megismertelek, de az értékrendünk nagyon nem egyezik, így nem látok folytatást". Szerintem ennyi elég, nem értem, mikor valaki több oldalas indokot vár, főleg egy rövid ismertség után.

Komoly kapcsolat után persze, beszéljük meg a dolgokat szakításkor, de most pár randi után szerintem kifejezetten fárasztó meg kellemetlen felhánytorgatni, mi nem jött be a másikban.

2021. nov. 6. 18:47
 12/20 A kérdező kommentje:

#11: Nem, a kérdező NEM regényt vár az elutasítás okáról, csupán csak kimondott _elutasítást_. A kérdezőnek az egyetlen problémája, hogy váratják, hitegetik, "tudatosan szelídítik", majd egy random pillanatban szó nélkül távoznak az életéből.

Sajnálom, hogy képtelen vagy felfogni a kettő közti különbséget.

2021. nov. 6. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Én meg azt, ha valaki nem tudja magyarul kifejezni magát.
2021. nov. 6. 19:16
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos volt már hogy én is ezt választottam az egyenesség helyett, de egyszerűen utálok megbántani embereket. Nyilván tudom, hogy ezzel is azt teszem, de legalább szembe nem kell néznem vele :D bocsánat mindenkitől
2021. nov. 6. 19:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Az önzőségre nincs bocsánat.
2021. nov. 6. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudsz rólam semmit, messze vagyok az önzőtől de hibáim nekem is vannak.
2021. nov. 6. 19:48
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

Senki nem távozik az életedből. AKivel csak váltottál üzeneteket, soha nem láttad, nincs közös élményetek, az nem az életed része.

Mellesleg akkor boldog lennél, ha azt írná, hogy csá, többet nem írok?

2021. nov. 6. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Azt ítélsz el amit akarsz. Nem gáz. Jogod van hozzá. Csak senkit se érdekel.

Olvastam a megszelidítős kérdést én is. Kegyetlen 🤦

2021. nov. 6. 20:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld el, hogy boldogabb lennék, ha nem várnék feleslegesen heteket, hogy visszaírjon.
2021. nov. 6. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Elég buta vagy, ha heteket vársz egy visszaírásra. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy nem érdekled. Normális ember ilyenkor törli és tiltja az illetőt, nehogy hetek múlva, unalmas pillanataiban eszébe jusson zaklatnu.
2021. nov. 6. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!