Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a jobb ghostingolni valakit vagy megmondani, hogy túl buta?
Elkezdtem ismerkedni valakivel, de úgy érzem nagyon nem vagyunk egy szinten. Sokszor nem érti amit mondok, és nagyon gyerekes. Nem szeretném megbántani. Ha elmondom amit gondolok biztos megbántaná. Legalábbis eddig így tapasztaltam, meg sokszor még elkezdtek velem veszekedni, hogy mekkora p*csa vagyok.
Mi ilyenkor a jó döntés?
Próbáltam már kedvesen elmondani, hogy nem illünk össze. Erre az volt a reakció, hogy majd biztos jobb lesz mert megismerjük egymást stb.
Szóval ez nem válik be.
Akkor mondd meg neki kicsit keményebben, hogy bocsi, de én nem szeretnék ebből kapcsolatot, kérlek ne írj többet. Ha mégis ír, akkor pedig letiltod, teljesen jogosan.
A ghostingolás nem túl kedves húzás, az őszinteség viszont jelen esetben 99%, hogy nem vezetne eredményre.
"Erre az volt a reakció, hogy majd biztos jobb lesz mert megismerjük egymást stb."
Na, erre én egyből mondtam volna, hogy "ne haragudj, én éppen eléggé megismertelek már ahhoz, hogy biztosan tudjam: nem akarok veled kapcsolatot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!