Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a legnagyobb félelmük párkeresés során, hogy miért nem fognak férfit találni vagy megfelelni a férfiaknak?
Akit megölnek, az valóban statisztika lesz. Ezen statisztika szerint a meggyilkolt nők között, a családon belüli erőszakba belehaltak aránya nem ritkán éri el a 25%-ot évente. Persze, összességében az a cirka 10 nő, aki évente így hal meg, nem sok. Ellenben, ha te lennél az egyik, már nem érdekelne az összpopulációhoz képest ez sok, vagy kevés. Ennél sokkal több azok száma, akik 8 napon túl gyógyuló sérülést szereznek, akár rendszeresen.
A válaszadó pedig csak felsorolta, hogy fél, hogy bantalmazó kapcsolata lesz, nem veszi észre és adott esetben megölik. Nem azt írta, hogy mindenképp megölik a végén, csupán, hogy ez is félelme.
A 40-44 nő mellett, akit évente megölnek, cirka 250 halálos aldozat van évente az utakon. Ebben persze a férfi áldozatok is benne vannak. Ha ennek a fele nőnemű, akkor van 125 nőnemű halálos áldozat évente. (Amiből ki kéne vonni a kiskorúakat, de nemekre és korra bontott statisztikát nem találtam hirtelen.)
Ha a két adatot összenézed, már nem is olyan boldog a kép.
Tehát, a bántalmazó kapcsolatoktól való félelem nem irracionális. Ahogy az attól való félelem sem, hogy egy ilyen kapcsolatba belehal az illető. É
s közel sem annyira ritka sajnos, egy másik, mindennapos, nem természetes halálnemhez képest sem.
Olvasom a hozzaszolasokat sok no attol fel hogy csak megdugja a pasi, es eldobja mint egy hasznalati rongyot.
Holgyeim tevhitbe eltek. A ferfiak alapvetoen szeretnenek komoly kapcsolatot, csak ok a szex utan dontenek hogy lesz e folytatas vagy sem. Amelyik no ugymond el van dobva szex utan, azzal nem volt olyan extremen jon a szex, hogy a pasi komoly kapcsolatot folytasson vele.
Abba biztos vagyok es ferfikent mondom, hogy mi ugy mukodunk, hogy ha talalunk egy olyan not akivel iszonyat jo a szex azt nem fogjuk eldobni. Sajnos mi igy mukodunk.
Folytatva az előző kommentet, #14-eshez hasonló gondolatok is gyötörnek, de azok már párkapcsolatban.
Női többségű munkahelyem van, én vagyok az egyetlen fiatal lány, a többiek kissé megkeseredett, középkorú anyukák, akik mindig kibeszélnek embereket a szünetben + a sajátjukat is elmesélik. Ilyenkor olyan történeteket hallok, amik számomra nagyon ijesztőek; csak a pénz/gyerekek tartják őket össze, amúgy lehet, szerelembe esne akármikor mással vagy a férje csalta és válik valaki…
Az én kapcsolatom jó, de félek tőle, hogy 15-20 év és én is ezekbe a kilátástalan, parttalan, cél nélküli női sorsokba kerülhetek.
Ezt úgy lehetne kiszűrni, hogy csak akkor fekszel le valakivel, ha annyira szeretnéd vele a szexet, hogy akkor sem akarod magadon tartani a bugyit, ha soha többet nem látod. Eleve rosszul vagyok az olyan nőktől, aki a testüket valami csereeszköznek tekintik, amiért a másik testén túl még számos ellenszolgáltatás jár.
Ha valaki ilyen, az menjen biztosra és kérje el előre a tarifát, és addig ne szexeljen, amíg azt meg nem kapta.
#29:
A legtöbb nő nem első randin szexel, hanem sokadikon, amikor már biztosnak tűnik a kapcsolat alapja. Minderre az eltűnés pláne fájó, hiszen olyan ember lép le, akit komolynak hiszel, hetek/hónapok óta találkozgattok. Ha erre annyit bírsz kinyögni csak, hogy kérje el a tarifát, az a te alacsony EQ-dról tesz csak tanúbizonyságot,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!