Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi a legnagyobb félelmük párkeresés során, hogy miért nem fognak férfit találni vagy megfelelni a férfiaknak?
8. Ettől parázhat egy férfi is, viszont a nők választanak! Szóval elvileg a nők a választás mesterei, én igazából nem is értem mit agonizáltok azon, hogy mikor és ki lesz a párotok?!
Az lesz és akkor amikor akarjátok! Halál komoly nem értem a problémáitokat, most minden iróniát és b*sztatást félretéve! Van jó pár női ismerősöm, sosem voltak problémáik a pasizással! a feleségem egy zárkózott, visszafogott, iskolázott, amolyan könyvmoly természet, mégis mindig volt neki valaki. Sőt, igen komoly rostán szűrte meg. Volt ez a '90-es években.
Ma meg 100 és 100 pasit hoz be naponta az internet, aztán itt paráztok. Ti döntötök mindenről.
Kérdező, te azt tudod, te mitől félsz, nem azt hogy minden férfi mitől fél.
Én attól, hogy nem veszem észre, hogy a másik nem szeret. Hogy a munkahelyén arról beszél, hogy szopok, miközben azt hazudja, hogy szeret.
És hogy bántalmazni fog és vak leszek, nem veszem észre a jeleket, megöl, és csak egy statisztika leszek.
15
"Hogy a munkahelyén arról beszél, hogy szopok."
Ez nem egy hazugság!
Nem szeretem a gondolkodni képtelen csajokat, akik folyamat attól fosnak, hogy kinyirják őket!
Tudod hány nő él magyarországon? És ebből hányat nyirnak ki?
Akármi másban nagyobb az esélyed hogy kimurdálj !
17, nem ment át a mondat, amit kiemeltél. Az nem hazugság, hogy a válaszadó szopik, azt érzi hazugságnak, hogy egy olyan ember szeretheti, aki ilyeneket tárgyal ki a munkahelyén.
A nők többségét valóban nem ölik meg. Ellenben tömegek élnek bántalmazó kapcsolatban, aminek a végén már sokszor nem funkcionálnak felnőtt, cselekvőképes emberként. Ha fizikailag nem is hal bele az illető, azert ezt már nem nevezném életnek.
Az, hogy kifogsz egy bántalmazót teljesen reális félelem sajnos. Aki pedig nem ismeri fel időben, bizony könnyen bent ragad a kapcsolatban.
Fentebb írtam, hogy nekem nagyon szilárd elveim vannak a kapcsolatot érintően. Ilyen pl., hogy velem senki nem üvölt. Mert a megfélelítés bizony bántalmazás. Hogy nem viselem el a követést, ellenőrizgetést, online, vagy fizikai térben való bezártságot, önkényes és egyoldalú korlátozást. Mert bizony ez is bántalmazás. Ahogy azt se, hogy valaha a fizikai fölényével akarjon megfélemlíteni. És bizony a neki nyomlak a falnak, megrángatlak, odébb löklek, doblak, kicsavarom a karod stb. is bőven ez a kategória, nem az első pofonnál kezdődik. Nem viselem el, hogy tárgyakat rongáljon, vagy a háziállatokon vezesse le az idegbaját stb.
És bizony, ezekkel nagyon sok férfit kizártam a körből.
Pedig, szerintem ez a legalapabb elvárások szintje lenne.
19
Neked
nem ment át a mondat, amit a válaszadó irt:
" megöl, és csak egy statisztika leszek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!