Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők tényleg csak a pénzt és az anyagiakat nézik már ismerkedéskor? Már nem csak magyar de külföldi férfiak is panaszkodtak nekem emiatt.
50
És ha a nő is hozza a nagyon magas szintet külsőben és anyagiakban?
(Mielőtt valaki betámadna: én és a pasim átlagosak vagyunk. :D)
51. Sajnos a mai tarsadalomba a ferfire harul altalaban a haz sajat auto megteremtese. Ugye a noknek ebbol tenyleg konnyebb mer elmegy szoliba kisminkeli magat es ezek melle ha jol is nez ki es finom a punci, akkor gyakorlatilag az osszes hetero ferfi dugni akarja a 3 altalanosos 50 eves utepito alkoholista gnom ciganytol kezdve a 30 eves 190 magas jokepu sajat haz autoval rendelkezo pasiig.
Nyilvan a masodikat valasztja. Amugy meg szerintem mindenki annyit varjon el a masiktol amennyit o is felbir mutatni
"Amugy meg szerintem mindenki annyit varjon el a masiktol amennyit o is felbir mutatni"
Teljesen jogos. Viszont ezt a férfiak is megszívlelhetnék. Lehet, hogy a jó segg meg a platinaszőke haj nem pótolja a műveltséget, kultúrát, tudást, jó értékrendet stb.
Persze félre lehet ezeket söpörni, de ilyenkor szokott előjönni a semmitevvő-pénzkölő feleség szindróma. És ilyenkor a nőt vádoljuk (részben jogosan), de elgondolkodtató, hogy egy sikeres, intelligens, gazdag, magas státuszú férfi miért egy agyatlan de szép porhüvelyt választott maga mellé.
U.I.: Most nem a férfiak és a nők összességéről, hanem pusztán egy jelenségről beszéltem.
52
Akkor szerintem egy férfi se legyen egyetlen nővel sem, hiszen egy férfi nem tud szülni. Ugye vélemenyed szerint: "mindenki ugyanannyit várjon el, amennyit ő is hoz"
- En is a másodikat választottam, mert ugy gondolom, hogy nekem nőkent az a dolgom, hogy ellássam a csaladot, foglalkozzak a gyerekekkel, és magammal, a háztartással(ugyanis boldog nő = boldog férfi) és nem az, hogy én is hatalmas karriert fussak be. Nyilvan dolgozom, (6 orában, otthonról, egy multinál) de nem az én kis szar 500 ezres fizetésem meglétén mulik a család jóléte! Ugyanakkor ha beütne a szar, én is tudnék 3x ennyit is keresni, de egyrészt, nem így nézne ki a ház ahogy most, másreszt sem a gyerekek, sem én nem lennék annyira kiegyensúlyozott, mint amilyen most vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!