Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak külföldiekkel megy az ismerkedés?
Szerintem a kérdésed alatt ott virít a válasz is.
Anno az egyetemen én sem értettem, hogy a szingli magyar és külföldi csajok jelentős része miért mindig csak a külföldi srácokkal akartak ismerkedni? Bizonyára önkéntes alapon szerették volna az arab/fekete telivérek háremét bővíteni… :D
" A külföldiek nem kérdik meg az első 5 percben, hogy mivel foglalkozom, azaz: Mennyit keresel?"
Ezt férfiak is ugyanúgy megkérdezik. eszem megáll, mikor ilyenen besértődik valaki. A fél életed a munkahelyen töltöd és rengeteg egyéb dolgot is elárul valakiről, hogy mi a munkája.
Nekem fontos, hogy valaki szeresse a munkáját. És a legtöbben szívesen beszélnek is róla. Nehezen tudok elképzelni egészséges lelkületű embert, aki azzal tölt 1 hétből 5 napot, amit utál vagy szégyel.
3
Szerintem te egyetlen egy külföldi lánnyal sem ismerkedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!