Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők tényleg csak a pénzt és az anyagiakat nézik már ismerkedéskor? Már nem csak magyar de külföldi férfiak is panaszkodtak nekem emiatt.

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 16:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
74%
Egy normális, jó egzisztenciájú férfi is megnézi, hogy milyen anyagi körülmények között él a nő, akivel ismerkedik. A férfi sem szeretne egy hajléktalannal együtt lenni, mert nyilván neki sem mindegy, hogy a másik fél milyen körülmények között él, mivel tölti a szabadidejét, mit engedhet meg magának, mire vitte az életben. Akkor most a férfiak is anyagiasak?
2023. aug. 7. 16:52
 12/56 anonim ***** válasza:
61%

Bizony, hisz idehaza csak a krva gazdag ÉS krva jól kinéző férfiaknak van barátnőjük/feleségük, teljesen reális… 🤦🏼‍♀️

Tökéletes ember nincs, ettől függetlenül mindenki arra vár és annyit, akire és amennyit akar! Ha egy nő várja a “szőke hercegét”, akkor lelke-rajta, ez kizárólag az ő döntése és magánügye.

2023. aug. 7. 16:52
 13/56 anonim ***** válasza:
71%

A nőkre fogtok mindent az égvilágon ti "férfiak" érdekes a férfiak nem teszik, nem is járnak ide picsogni...

Persze nektek se mindegy, hogy milyen kinézete van, de azért pattogtok fölöslegesen amiatt, hogy a nőknek nem mindegy kivel vannak párkapcsolatban, de csak azért, mert nincs esrlyetek golddigerek és magad társadalmi rangsorban lévő nőknél.

De senki sem tehet róla, hogy nekik olyan nők kellenek, még ők se. Úgyhogy nem érthető miért a nőkre fogják az egészet.

Arrol nem is beszélve, hogy létezik vonzalom, szerelem, azon függ minden. Nemhiába vannak együtt olyan emberek, akiknek a életszinvonal alapján semmi keresnivalójuk egymás mellett. De hát nektek "férfiaknak" hiába magyaráznak... XD

2023. aug. 7. 17:00
 14/56 anonim ***** válasza:
3%
#10: Látom nem csak a kérdezőnek megy az általánosítás.🤦 Magyar férfiak egy része? Tényleg? Neked aztán 100K+ férfival lehetett dolgod, ha ezt így tényleg kimered jelenteni... Biztos nem neked volt rossz emberekhez szerencséd.
2023. aug. 7. 17:03
 15/56 anonim ***** válasza:
35%
Csak akkor nézik a pénzt, ha nem vagy jóképű. Én jóképű vagyok és így is elmennek velem szexelni és szerelmesek lesznek belém, hogy anyagilag nem értem el olyan hű de sokat az életben. De ne értsd félre ezt most nem fölényeskedve mondom, mert én sem tehetek arról, hogy jóképűnek és magasnak születtem és ugyanígy más sem tehet arról, hogy ő meg nem. Ezek rajtunk kívül álló dolgok. De igen, aki nem jóképű, attól anyagiakat várnak el első sorban.
2023. aug. 7. 17:07
 16/56 anonim ***** válasza:
70%

De hát ezzel mi a gond? Én csak azt teszem amit ő. Írjam azt, hogy az összes létező férfinak fontosabb a belső mint a külső, amikor instamodellekre vágynak? A többi nő szerintük csúnya, kövér, mert nem modellvékonyak? "Férfiak" = incelek és igénytelenek.

Férfiak = mást is figyelembe vesznek, mint a jó kinézet.

De hát a kérdező mióta férfi hm?

2023. aug. 7. 17:07
 17/56 anonim ***** válasza:
80%

Nem, a nők nem csak a pénzt és az anyagiakat nézik az ismerkedéskor, ez nem igaz.

Egy csomó más szempontot is figyelembe vesznek, úgy mint külső megjelenés, intelligencia, udvariasság, kedvesség. Még sorolhatnám, de szerintem ennyi is megválaszolja a kérdést.

2023. aug. 7. 17:12
 18/56 anonim ***** válasza:
81%

Én nem tagadom m, hogy léteznek olyan nők, akiknek ha elmondod, hogy kevés a jövedelem, akkor már vége. Azt sem, hogy vannak olyan férfiak, akiknek nem minden a jó kinézet, de ne állítson már senki olyat, hogy az összes létező nő Magyarországon (vagy máshol) csakis a pénzt nézi, mert nem igaz!

Képesek össze jönni drogosakkal, alkoholistákkal, lusta, önző egyedekkel mint a 21 ha beléjük szeretnek, vagy jól elintézi őket, akár szeretet/figyeleméhesek.

De egy egészséges lelkületű nő hogyha nem érez kémiát, azt, hogy passzolna az adott férfihoz miért van megbélyegezve mindenféle pénzéhes nőnek?

A férfi se tehet róla, hogy ki jön be neki, akkor a nő miért van azért hibáztatva, hogy neki más kinézetű férfiak tetszenek?

2023. aug. 7. 17:24
 19/56 anonim ***** válasza:
67%
Nem 20, aki tagadja ezt a nyilvánvaló baromságot, az max egy értelmes ember, ellenben, aki ilyen gusztustalanul nyilvánul meg számára ismeretlenekről pusztán a súlyuk miatt, na az az igazi “hányadék”, hogy téged idézzelek..
2023. aug. 7. 17:30
 20/56 anonim ***** válasza:
14%
22. A súlyon lehet változtatni pusztán akaraterővel. A testmagasságon vagy az arcberendezésen nem.
2023. aug. 7. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!