Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők tényleg csak a pénzt és az anyagiakat nézik már ismerkedéskor? Már nem csak magyar de külföldi férfiak is panaszkodtak nekem emiatt.

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 16:21
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
11%

Ez nem igaz hogy 40 felett a nőknek nem számít a pénz. Pont hogy számít. Én szerelmes lettem egy ilyen nőbe neki van saját lakása, gyereke nincs férje nincs viszont nem dolgozik. Én támogattam őt úgy anyagilag hogy nekem nincs saját lakásom és szülőkkel élek együtt dehát O Szt mondta összeköltözunk. Pénzem elfogyott egyből másik férfi után nézett.

Nem csak érzelmileg de anyagilag is kihasznalt.

Szóval ez nem igaz. Minden nőnek már a pénz kell sajnos még a jól kinéző pasi. A nőknek tök mindegy melyik férfival ülnek szemben egy étteremben a lényeg hogy S férfi fizessen és nézzen ki jól. Egy férfi tud szerelmes lenni és érzelmileg kötődni egy nőhöz. Azért van ennyi féltekényseg, viszont egy nő csak azután tud esetleg érzelmileg kötődni egy férfihoz ha van saját gyerekük, de lehet akkor sem..Pont ezért egy férfi küzd évekig is akár hogy megkapjon egy nőt akit tud szeretni. Egy nő meg kisminkeli magát, és bármilyen férfit megkaphat akit akar 50 éves korig minimum.

2023. aug. 8. 11:40
 42/56 anonim ***** válasza:
65%
41) mindezt egyetlen nőből vontad le. Szerintem ne taníts statisztikát.
2023. aug. 8. 12:37
 43/56 anonim ***** válasza:
60%

"hogy közülük még a rusnya hányadék tehén nőknek is ,diplomás,kigyúrt ,milliomos (bankár,mérnök vagy egyéb jó állásban lévő) járn"

Mucuka, egy jó végzettségű nőnek, jó karrierrel, keresettel, nem fog kelleni a lúzer Jancsika, akárhogy is néz ki, és teljesen jogosan.

Tudod, van ám szellemi szint is, de a hozz6ád hasonló "jó fiúk" egyedül a kinézetet nézik.

2023. aug. 8. 13:36
 44/56 anonim ***** válasza:
68%

41

És akkor beszélhetünk ám a kihasználós férfiakról is, mert belőlük is van ám bőven.

2023. aug. 8. 13:37
 45/56 anonim ***** válasza:
0%

41

😆

2023. aug. 8. 13:38
 46/56 anonim ***** válasza:
16%
Az gáz. Hogy nők lepontozzak ha valaki nem őket dicséri.
2023. aug. 8. 14:30
 47/56 anonim ***** válasza:
73%
41-tehát, ha találkoztál már egyetlen nővel, aki lehúzott anyagilag, akkor MINDEN nő anyagias. Ez szép következtetés volt.
2023. aug. 8. 14:36
 48/56 anonim ***** válasza:
73%

46

Nem a dicséretről van szó, de ezek a holdkóros vádaskodások, amit letolsz, tényleg viccesek. Nagyjából a "minden férfi erőszakos állat" vagy a "minden férfi egy perverz pedofil" kijelentések szellemi szintjén áll a nyavajgásod.

2023. aug. 8. 14:39
 49/56 anonim ***** válasza:
0%

Állítólag csak a kikent-kifent instamacák anyagiasak.

De nem egyszer hallottam már tenyeres-talpas, "átlagos" falusi csajoktól is, hogy "fullos pasit kell szerezni" (fullos pasi: van háza és autója).

2023. aug. 8. 14:45
 50/56 anonim ***** válasza:
56%

En nem vedem a noket, de ha en no lennek es csinos en se jonnek ossze olyan ferfival aki legalabb egy biztos egzisztenciat nem tud kiepiteni. Nem azt mondom hogy legyen 3 sportautoja, de azer 30 evesen ha nincs legalabb egy jogsi auto, kozepfoku vegzettseg, nem torekszik a jobb munkara jobb fizetessel es meg kulsore se elonyos instant kuka. Miert jojjon az ember olyannal ossze aki csak a farkat veri de nem tesz semmit?

A masik teny viszont hogy annak a nonek akinek egy sajat haz auto kozepszintu fizetes se eleg az elhuzhat az anyjaba mer az egy aranyaso lotyo. Es az is teny hogy sok nonek nincs onkritikaja es messze elonytelen kulsovel mentalitassal a lovagot varjak aki jol is nez ki is van is egy egzisztencia. Mind ket nem keresheti a szepet jot, csak ahoz el kell erni egy szintet.

2023. aug. 8. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!