Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők tényleg csak a pénzt és az anyagiakat
nézik már ismerkedéskor? Már nem csak magyar de
külföldi férfiak is panaszkodtak nekem emiatt.
Én csóró egyetemistaként csóró egyetemistával jöttem össze, de nyilván olyannal, akin láttam, hogy boldogulni fog az életben, ahogy én is fogok (így lett, egyikünk sem panaszkodhat egyáltalán). Ismerek olyat, aki szerint már ez is aranyásás, mer' mi az, hogy a tehetetlen lúzerek hátrányból indulnak? 😅
2023. aug. 7. 18:59
31
Igen, az aranyásás, ha egy szép, értelmes, sikeres nő nem jön össze Szalacsival. :D
2023. aug. 7. 19:27
Agyam eldobom, hogy érted vannak kultúrák a világ másik szegletében, ahol papírokkal, dokumentációkkal kell igazolnod, hogy mennyi földed van, van stabil állásod, mennyi pénzed van és van egy házad, és ezeket bemutatnod egy nő szüleinek hogy lássák, tudsz gondoskodni és jövőt biztosítani a lányuknak meg a gyerekeiteknek a jövőjét, még mielőtt egyáltalán láthatnád annak a lánynak az arcát, de itt nálunk meg érted egy pasi elvisz randizni, kifizeti a vacsorát és ha nem akarsz vele lefeküdni rögtön utána, akkor már veri magát, hogy mi mekkora gold diggerek vagyunk.
2023. aug. 7. 19:34
#33: Minden rendben a toronyban? Ez nyilván egy flamebait kérdés🤣.
Na meg az csak is a te hibád, hogy olyan pasikkal volt eddig csak dolgod, akik az első randin akartak megfektetni vagy nem tom mire akartál ezzel kilyukadni.😅
2023. aug. 7. 19:45
Igen mivel a magyar nőknek szent meggyőzödésük, hogy közülük még a rusnya hányadék tehén nőknek is ,diplomás,kigyúrt ,milliomos (bankár,mérnök vagy egyéb jó állásban lévő) járna. Ezért is próbálják meg itt minden férfira ráerőszakolni ezeket az ocsmány teheneket.
2023. aug. 7. 21:00
2023. aug. 7. 21:02
Hogy panaszkodnak neked? Hogy találnak meg? A kamunak ezt a részét mindig balladai homály fedi. Ki panaszkodik az élettelen inceleknek, akik a boltban sem mernek köszönni?
2023. aug. 7. 21:07
37
Valszeg csak a gondolataiban, vagy esetleg valami homályos történetet előadott alig érthetően a gyenge nyelvtudásával és a másik illedelmesen bólogatott neki.
2023. aug. 7. 21:31
Nos, szerintetek ide csak csajozni jönnek a külföldiek és elvinni a nőket. Magyarázd már el nekem, hogy mégis miért jönnek, ha mi itt mind rondák, lusták és pénzéhesek vagyunk? Miért nem ismerkednek a saját hazájukban a nyilván sokkal szebb, háziasabb és igénytelenebb nőkkel?
Ezt valaki végre megmagyarázhatná :D
2023. aug. 7. 21:34
Azok a nok nezik a penzt is tobbnyire aki megtehetik. Egy atlagnal jobb no nyilvan nem fog egy olyan faszival osszejonni akinek a tankolas is nehezkes es a rezsit is nehez kifizetni vagy alberletbe lakik, hisz megteheti hogy ha mar a magasabb egzisztencias ferfiak is probalkoznak nala akkor kozuluk valaszt. Egy tulsulyos kevesbe esztetikus vagy egyenesen csunyacska no hiaba var a magas izmos penzes lovagra ugyanugy pofara fog esni, mivel azok a ferfiak a szep noket dugjak. Mi jon le ebbol? Vagy elfogadod hogy a sajat magad kategoriajaba kell valasztanod, vagy elmesz edzeni, adsz magadra, kepzed magad es keresed az utat hogy stabil egzisztenciat teremts. Mindenki a jobbra torekszik. Sajnos igy mukodik az elet vagy nem sajnos.
2023. aug. 7. 23:34
Kapcsolódó kérdések: