Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számít a dús haj a nők körében párkeresésnél?
10. Az akármilyen sapka a kopaszodás ellen a leggázabb. Van jó pár középkorú férfi ismerősőm, akiket még nem is láttam sapka nélkül. Csak a hülyének nem esik le, hogy a kopaszodó fejüket takargatják vele.
11. Én is sokáig ez mellett voltam, hogy aki kopaszodik, az inkább hordja kopaszon. De már a hajbeültetés mellett vagyok. Egyetértek azzal a korábbi válaszolóval, aki azt mondta haj = élet. Ez amúgy angol fórumokról származik és elég elterjedt mondás ott. (Hair = life.) Erre vonatkozik, hogy kopaszon (nem csak kopaszodóan) rosszabbul nézel ki, kevésbé vagy vonzó a nőknek. A kopaszodás majdnem akkora bűn a nők szemében a tetszésben, mint az alacsonyság vagy a nem jóképűség. Azok fontosabbak, de ez is ott van a sorban egyből utánuk.
Senkit nem érdekel a kopaszodás.
Ott rontottad el, hogy nekikestél az ágyban, aztán még neked állt feljebb hogy elhajtottak. Majd ezek után még vették a fáradtságot ezek e nők,esélyt adni neked, felhívtak magukhoz, szexre is, erre te bedurcázol mint egy sértődött himringyó.
Teljesen idióta vagy.
És ott el is vérzett a dolog ahogy fogalmaztál hogy mennyit kell küzdeni egy nyomorult szexért.
Ezek után teljesen lényegtelen hogy kopasz vagy/leszel, vagy sem.
Szegény nők, és ilyenekkel kell küzdeniük. Mondom én hogy mindig a pasikkal van a baj.
13: ezzel a képfelfúrós csajjal már kavartam előtte, és nem hinném, hogy nekiestem, magától vetkőzött le. Csak gyakorolni akarta rajtam a hatalmát. Hát még 1 órát ott lődörögtem az ágyban, hogy ne derüljön ki, hogy felrobbantam legbelül, aztán mondtam, hogy mennem kell asap.
(Amúgy fun fact: ez a nő rám írt 1 hete fészen, természetesen nem írtam vissza már neki.) Inkább meghalok, minthogy lefeküdjek vele, itt már a szépség se számít, se semmi.
Ha felcsapod a szótárat a "lassú víz partot mos"-nál, akkor az én képem ugrik fel egyébként. Ez a férfi gyűlölet, ami belőled árad, az megérne egy külön posztot. :D
13. A legtöbb pasival egy gond van, hogy nem néznek ki elég jól. Minden más csak bullshit. Egy jóképű, magas, nem kopaszodó férfival egyből lefeküdt volna az összes nő a fentiekből.
Amikor egy nem jóképű férfinek nem jönnek össze a dolgai, akkor pedig undorító módon a személyiségére fogjátok, miközben ha ugyanazokat csinálta volna, amit csinált, csak jó pasiként, akkor hasított volna. Nem bírjátok kimondani (talán tisztában sem vagytok vele, csak tudat alatt), hogy az a baj vele, hogy nem néz ki elég jól.
2: igen-igen, nekem is van ilyen barátom. Teljesen egyetértek veled. Csak bele vagyok fáradva az extra kilóméterekbe, amiket le kell nyomnom, és érzem hogy záródik a kapu, hogy legyen egy normális nőm,/feleségem, mert mondjuk elbasztam az előző évtizedet kvázi. Hát nem kerülök be a halhatatlanok csarnokába úgy érzem :D
3: Én ilyen szemi-pincsinek (angol semi-final-ből :D) azonosítom magam. Ha felhívnak a nők magukhoz, és nincs semmi, akkor és ott fent, utána már off a téma nálam. Nekem ne mondja már senki, hogy megbeszélünk szombat estére. Van egy fényes esetem, mikor a lánnyal konkrétan megbeszéltük, hogyha feljön, benne lenne, akármiben, ha megvan a kémia. Mondom ok. Csináltam kaját, és tök jókat elnevettünk 4 órán át, mikor is feljött egy vallási téma – természetesen nem voltam résen, és hát elcsúsztam egy banánhéjon. Nem értettünk egyet, és látszott rajta, hogy kitér a hitéből :D Hát mondom jó, akkor ez ennyi volt. Lelépett, én meg mondom, fú ezt a szopást… :D Aztán 1 hét múlva rámírt, hogy megint felugrana hozzám. És mondtam neki, hogy bocs, de már ne jöjjön…leírtam neki, hogy ott volt a lehetőség. A fránya büszkeségem :D:D Egyszer még a sírba visz. Köszi a kommentet, liked!
4: nah egy női komment. Igen-igen, persze ez mindig félő, de azért én egy halál kulturált ember vagyok, meg érződik is rajtam. A lánnyal már egyébként volt kavarás korábban, azért sejtettem, hogy lesz több is. Mint ahogy teljesen magától is vetkőzött le addig, ameddig. Nekem az a probléma, hogy elég kevés időm van, és ha már ellazulok 1 napot egy ilyen nőnél, akkor jó lett volna valami kiteljesedés. Nálam a befektetett energia kontra az eredmény nincs összhangba. Még egy jobb faszi felmegy, és ugyanazt lehozza 1 óra alatt, amit én ott elhakniztam 8 órába, és még le is feküdnek a nővel :D Én meg mehetek vissza második körre.
Nem hinném, hogy nagyon letámadó lettem volna vele szemben, mert fentebb írtam, de hogy 1 hete is rámírt, de már nem írok neki vissza. Amúgy 3 éve beszéltem vele utóljára, nem is értem minek írt...
6: Igen, egyetértek veled! :D Ha a büszkeségem testet öltene, te lennél az :D:D
10: Igen, ez a slicces sapka jó megoldás, de nem komázom annyira. Amúgy már tinderre is kiírom, hogy kopaszodom, mert túl jól sikerültek a képek rólam megmondom az őszintét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!