Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leggyakoribb nehézségeitek ismerkedés, párkeresés során?
Nem vagyok társaságban könnyen oldódó típus, ezért nincs is olyan igazi nagybetűs barátom meg fix társaság, akikkel mennénk programozni, szórakozni. Így meg nehezebb azért ismerkedni, mert a környezetemben a többség baráti körből ismerkedik. Plusz elég alacsony az önbecsülésem, nem vagyok túl határozott sem, és kiül rám az, hogy nem vagyok magamban biztos (pl. nehezen tartom a szemkontaktust idegenekkel, sokszor nézem a földet, piszkálom a hajam stb.)... az meg pláne nem segít ezeken, hogy azzal együtt, hogy baromi sokat dolgoztam a külsőmön, sem vagyok egy médiaideál külsejű nő.
Ehhez persze hozzájön az is, hogy a való életben ismerkedni akaró férfiak többségének látványosan csak dugás kell meg eszméletlen bunkó. Meg ami nekem fura, de többször megtörtént: amiért nem vagyok egy 150 kilós, tüsi szövegkiemelő színűre festett hajú, ízléstelenül vagy férfiruhákba felöltözött nőszemély, azt hiszik, hogy konzervatív a beállítottságom, és olyan könnyedén osztják meg velem a homofób, rasszista, nőgyűlölő megnyilvánulásaikat, hogy csak pislogok... és csodálkoznak, hogy nem akarok velük tovább ismerkedni.
Az, hogy a csávó nem elég magas és nincs elég pénze.
19/L
"A szemkontaktus a testbeszédünk egyik legfontosabb eleme. A karizmatikus emberek pedig elképesztő profin tudják használni a szemkontaktust."
De ha vannak olyan emberek akik nem tartanak szemkontaktust, akkor a karizmatikus ember megsütheti a tudományát. Lehet hogy ezért nincs kedvünk vele szemkontaktust tartani.
Én se szeretem pl a pasik szemében látni hogy miket gondolnak, de néha a nőkében sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!