Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a leggyakoribb nehézségeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leggyakoribb nehézségeitek ismerkedés, párkeresés során?

Figyelt kérdés
Nő és férfi szempontból is kíváncsi lennék rá, milyen nehézségekbe ütköztök általában, amik miatt meghiúsul az ismerkedés. Ilyenekre gondolok, hogy pl. a férfiak többsége csak szexet/laza kapcsolatot akar, a nők csak pár szóban vagy tőmondatokban válaszolnak stb.

2023. júl. 22. 13:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az lehet még ebben hogy milyen játék, mert ha zombiszétlövés vagy lövöldözés, azt nem mindenki szereti egész hétvégén, de ha ilyenek nincsenek nagyon benne akkor szerintem sokan nyitottak lennének rá akikről nem is gondolnád (amúgy biztos a durvábbakra is néhányan csak azt nem tudom elképzelni de sok nő lehet ilyen).
2023. aug. 3. 00:26
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem is arra gondoltam hogy mindig mindent (alapból nem nagyon játszom semmi horror alapú játékkal) de ez kb lehet bármi én személy szerint elég sok rts-t játszok pl hearts of iron vagy europa universalis 4 és hát na úgy hogy szeretem őket tudom mennyire csábítóan hangzik a többségnek hogy 20 órát nézem a térképet aztán néha más színű lesz eddig 2 nővel találkoztam akik szerették ezeket
2023. aug. 3. 00:52
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából saját magammal van a problémám. Nagy a hasam és emiatt félek ismerkedni
2023. aug. 13. 01:08
 34/38 anonim ***** válasza:
Engem az is feszélyez még, hogy mi van, ha engem nem tud annyira szeretni, mint a korábbi barátnőit. Hogy felmegyek az oldalára valamelyik social media platformon és ott lesznek a régi “szerelmem így-úgy” posztok egy másik nővel, amíg mondjuk én hiába adok bele mindent, csak egy állomás leszek neki. Vagy ha a lakásában az exének a kacatjaival kell szembesülnöm, köztük mondjuk olyan kézzel készített, szerelmes dolgokkal, amiket én sosem fogok kapni esetleg. Hogy nem én leszek a nagy szerelme valakinek, akire az időmet áldozom, hanem konszenzus alapján még a környezete is rámondja, hogy “hát a Niki volt neki az igazi”, vagy pont ő fogja úgy tartani.
2023. aug. 13. 06:30
 35/38 anonim ***** válasza:
Jó...akkor hiába normális egy pasi ha amúgy mindig vedel. Vagy hülye vagyok én is?
2023. aug. 13. 16:28
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem vagyok társaságban könnyen oldódó típus, ezért nincs is olyan igazi nagybetűs barátom meg fix társaság, akikkel mennénk programozni, szórakozni. Így meg nehezebb azért ismerkedni, mert a környezetemben a többség baráti körből ismerkedik. Plusz elég alacsony az önbecsülésem, nem vagyok túl határozott sem, és kiül rám az, hogy nem vagyok magamban biztos (pl. nehezen tartom a szemkontaktust idegenekkel, sokszor nézem a földet, piszkálom a hajam stb.)... az meg pláne nem segít ezeken, hogy azzal együtt, hogy baromi sokat dolgoztam a külsőmön, sem vagyok egy médiaideál külsejű nő.

Ehhez persze hozzájön az is, hogy a való életben ismerkedni akaró férfiak többségének látványosan csak dugás kell meg eszméletlen bunkó. Meg ami nekem fura, de többször megtörtént: amiért nem vagyok egy 150 kilós, tüsi szövegkiemelő színűre festett hajú, ízléstelenül vagy férfiruhákba felöltözött nőszemély, azt hiszik, hogy konzervatív a beállítottságom, és olyan könnyedén osztják meg velem a homofób, rasszista, nőgyűlölő megnyilvánulásaikat, hogy csak pislogok... és csodálkoznak, hogy nem akarok velük tovább ismerkedni.

2023. aug. 13. 22:22
 37/38 anonim ***** válasza:
25%

Az, hogy a csávó nem elég magas és nincs elég pénze.

19/L

2023. aug. 21. 21:24
 38/38 anonim ***** válasza:

"A szemkontaktus a testbeszédünk egyik legfontosabb eleme. A karizmatikus emberek pedig elképesztő profin tudják használni a szemkontaktust."

De ha vannak olyan emberek akik nem tartanak szemkontaktust, akkor a karizmatikus ember megsütheti a tudományát. Lehet hogy ezért nincs kedvünk vele szemkontaktust tartani.

Én se szeretem pl a pasik szemében látni hogy miket gondolnak, de néha a nőkében sem.

2023. aug. 21. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!