Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a leggyakoribb nehézségeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leggyakoribb nehézségeitek ismerkedés, párkeresés során?

Figyelt kérdés
Nő és férfi szempontból is kíváncsi lennék rá, milyen nehézségekbe ütköztök általában, amik miatt meghiúsul az ismerkedés. Ilyenekre gondolok, hogy pl. a férfiak többsége csak szexet/laza kapcsolatot akar, a nők csak pár szóban vagy tőmondatokban válaszolnak stb.

2023. júl. 22. 13:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
97%

Nekem vagy az intelligencia vagy a valódi érdeklődés hiánya. Sokan élnek a 'majd lesz valami' - elve alapján, a flegmaságot pedig nehezen viselem.

F, 43

2023. júl. 22. 13:06
 2/38 anonim ***** válasza:
93%

persze csak szexet akarnak amikor meg ki vannak dobva megy a sírás rívás könyörgés kézkérés:D

nekem amugy az jelenti abnehézséget hogy sokan azt hiszik ha egy nő egyedul van tarsat keres es nyitott hogy akkor magas lovon lehet ülni.

degradálok lrkezelok nem tesznek bele szinte semmit a nőnek "kell/kellene", amikor meg beintek nekik akkor meg hoppá.

csak akkor már en taposom alázom az ilyeneket visszaut nincs.

már az elején bennem hamvában holt minden a kezdeti nagypofa tiszteletlenség vagy közöny miatt hogy a kisujját is nehezen mozditja.

mikor pedig megtudják kivel szórakoztak meg jonnek a pofara esések.

2023. júl. 22. 13:17
 3/38 anonim ***** válasza:
94%

Sokszor például nem érzem azt, hogy egyféleképpen nézzük az életet. Ezt az életritmusra is értem, de a célokra, tervekre is.

A másik amit az egyes írt, a flegmaság. Nálam azonnal vége, nem szeretem a manipulálást. Abban hiszek, hogy meg lehet mindent beszélni, nem kell ilyen eszközökkel a másikkal játszadozni... ez számomra inkább gyerekes.

És igen, nagyon gyakori a valódi érdeklődés hiánya is, ezt is folyamatosan tapasztalom. A "mi van veled" csak egy alibikérdés, nagyon gyorsan továbblépünk az ő problémájára. Hát nem. :D Vagy kölcsönös, vagy hagyjuk.

2023. júl. 22. 13:22
 4/38 anonim ***** válasza:
93%

Nehezebben nyílok meg elsőre, majd a beszélgetésben is konkrétabban elő kell jönnie a témának ahhoz, hogy kezdeményezzek! Persze akkor már semmi gond, de előtte nem akarok a dolog közepébe vágni, és olykor még 1-1 flörtre sem tudok azon pillanatban reagálni, sajnos mindig csak utólag vagyok okosabb hozzá!

36/F

2023. júl. 22. 13:28
 5/38 anonim ***** válasza:
88%
Hogy nem egyezik a kereslet és a kínálat.
2023. júl. 22. 13:38
 6/38 anonim ***** válasza:
86%

Röviden: nem találok olyat, akivel van kémia, kölcsönösség, személyiségbeli kompatibilitás, összeegyeztethető életstílus és célok. Valami mindig van, ami nem stimmel, általában több is a felsoroltak közül. Felfoghatatlan számomra, másoknak hogy sikerül... Talán egy-két ritka kivételtől eltekintve senkinek nem is sikerül valójában? Ez esetben viszont az, hogy nem igazán vagyok képes megalkudni.

(N, harmincas)

2023. júl. 22. 14:07
 7/38 anonim ***** válasza:
65%
Láthatatlan vagyok a nők számára. Kizárólag úgy tudok ismerkedni (online), hogy nem látnak rólam fotót, csak mondjuk olvassák egy írásom és ez alapján kezdenek el megkedvelni, beszélgetünk, majd eltelnek hetek, hónapok és belém tudnak e módon szeretni. De élőben észre sem vennének, annyira jellegtelen vagyok. (30-as férfi - igen, Telekom IS...)
2023. júl. 22. 14:59
 8/38 anonim ***** válasza:
68%

#6, nem mindenki egyforma, és ez a lényeg! Ha nem vagy képes megalkudni, arról csak Te magad tehetsz, ha nem is mindenben, de pár dologban mindkét félnek muszáj alkalmazkodni a másikhoz, különben egyedül fogsz maradni!

Felfoghatatlan számodra, hogy másoknak hogyan sikerül? Nagyon egyszerű: úgy, hogy képesek kompromisszumot kötni!

2023. júl. 22. 15:19
 9/38 anonim ***** válasza:
96%

nem is kell megalkudbi. en mar lejjebb engedtem a lécet semmi ertelme nem volt.

en azt tanultam,ha már kapcsolatod van mindegy hogy vegzodik, de azt az időt legalabb azzal töltse már el az ember aki tetszik is neki.

felesleges leenedni ugyanolyan a rondabb is meg akivel csukott szemmel lehet csak szexelni. agok se jobb emberek attol meg rondák.

2023. júl. 22. 15:58
 10/38 anonim ***** válasza:
93%

tehat attol hogy rondák nem jobb emberek mégse

ezt akartam volna irni.

2023. júl. 22. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!