Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leggyakoribb nehézségeitek ismerkedés, párkeresés során?
#8 és az általam említettek közül szerinted miben kellene "kompromisszumot kötni"? Ami valójában durva megalkuvás lenne, ezek ugyanis eléggé alapok...
Úgy gondolod, menjek bele egy nem baráti kapcsolatba vonzalom nélkül? Vagy nem baj, ha egyáltalán nincs a személyiségünk között összhang, akár halálra is irritáljuk egymást? Az is rendben van, ha teljesen máshogy szeretünk élni, és hogy ezt összesimítsuk, hol egyikünknek, hol másikunknak erőszakot kell tennie magán? Ha meg a céljaink térnek el, akkor szépen győzze meg az egyik a másikat, hogy márpedig igenis az övé a megfelelő, úgyhogy a sajátjáról legyen szíves letenni? Vagy mégis hogy képzeled ezt el? Komolyan érdekel.
#6 voltam
Nekem ez az érték fel le becsülgetés ami furcsa volt mindig. Pl, kell a pasinak az ideális, de ha nem vagy ideális mindenben, úgy döcögősen érdeklődik sőt szivat-kötekszik értékel lefelé ignorál, de kiderül összejöttél valakivel, vagy jól megy az életed akkor hirtelen feljebb kerülsz, mégis nagyon kellenél.
Hogy aki kell másnak is, jó valakinek, pláne egy színvonalas konkurenciának, azt hirtelen sokan akarják mégis ők is. Aztán épp romlik valami az életében mégse akarják. Pedig ugyanaz az ember.
Elsősorban egyszerűen nem találkozok olyannal akivel lenne elég közös téma vagy érdeklődés amiből elindulhatna egy barátság nem vagyok a híve a randizzunk majd kiderülnek, mert szerintem egy jó pár egy jó barát is
ha ez minimálisan meg is van még kisebb az esély hogy hasonlóak a terveink
Nem segít hogy ritkán ismerkedek és lassan meg néha nem is érzem az energiát belefektetni hogy megint egy értelmetlen beszélgetésbe kerüljek bele
Szóval kevés gamer lánnyal találkozom és még kevesebbel van meg bármiféle kémia vagy akár csak hasonló érdeklődés játékok terén
27 persze az árak elszálltak az elmúlt években, de nem olyan hűde nagy pénz egy gép ha valaki szeret játszani, ha a géped kb 2012 utáni elég sok mindent tudsz játszani valamilyen szinten a korosztályomat tekintve az meg még az a kor ahol a szülők vettek valamit vagy diákmunkából összejött (9 éve kb 100-as volt a gépem az azért nem egy kocsi ára és a mai napig használható csak már nem nálam van)
Játékoknál meg a lényeg hogy legyen valamiféle fedés szóval nem az "én kedvenc" játékom hanem a "mi kedvenc" játékunk vagy legalább annyi érdeklődés a másik felé hogy játszunk a másik játékaival is néha
Mikor valaki simán azt mondja hogy gamer az kb olyan mint ha azt mondaná ja szoktam zenét hallgatni aztán hörgős metáltól mozartig bármi lehet
De az többet elárul hogy valaki félretud rakni a hobbijára azonnal "jajj a pénzre megyek"-et jelenti, vannak lány ismerőseim akik akár 1 évet is spórolgatnak hogy megvegyék a gépüket mert akarnak játszani, ha valaki meg nem alapból ilyen beállítottságú hol számítana hogy mennyi egy gép? Nem várom el hogy vegye meg
"Mikor valaki simán azt mondja hogy gamer az kb olyan mint ha azt mondaná ja szoktam zenét hallgatni aztán hörgős metáltól mozartig bármi lehet"
Hát igen ráadásul
De azért fura ez hogy csak a gamer(spec esete) jöhet számításba. Lehet hogy valaki játszott pár évig valamit, aztán más érdekli, más játék vagy más hobbi, ezek korszakok, nem értem miért kell valakit leírni aki pillanatnyilag nem épp ugyanazt csinálja mint te, de ha ennyire válogathatsz vedd úgy hogy nem szóltam.
Ha játszott valamivel pár évig és még mindig játszik csak nem azt akkor is előjönne a téma, ha nekem valaki megemlítene valamit amivel játszottam 2008ban is jönne rég volt kipróbálnám újra és nem írok le senkit azért mert nem "pont ugyanazt csinálja mint én", de miért keresnék olyat aki nem biztos hogy akarna egyáltalán játszani annak reményében hogy majd valamikor, mikor én haverokkal napi szinten játszom vagy társast stb. szerintem logikus hogy valaki olyat keresek akivel lenne is együtt mit csinálni amit mindketten szeretünk és nem azzal indul a kapcsolat hogy akkor ezen a hétvégén azt csináljuk amit ő szeretne aztán amit én
Meg ugye amit írtam, én egy barátot is keresek egy párban szóval nem fogok "csak úgy" elmenni olyan programokra amit magamtól nem szeretnék randi címmel (az meg megint más ha valaki hosszútávú barát és nem akar valahova egyedül menni) Ex-barátnőmmel pl alig volt közös játék, de mindkettőnkben megvolt hogy szívesen kipróbálunk bármit így ez nem volt probléma
Számomra ez nem egy "korszak" és majd "kinövök belőle" vagy hasonlókat szoktak mondani így elkerülném azt amikor megvetően néz rám a "párom" mert vettem egy álom gépet egy új kocsi áráért vagy mert néha összeülünk haverokkal egy 12 órás hétvégi game sessionre és kiakad hogy nem foglalkozom vele ahelyett hogy csatlakozna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!